Skocz do zawartości

16*c Na Termometrze :)

Bulba

Rekomendowane odpowiedzi

I ja jeszcze dzis rozpoczalem sezon ! Fakt,ze jest brudno mokro,slisko,ale 60km zaliczone.Z radosci jak wsiadalem na moto trzeslem sie z radosci jakbym pierwszy raz na randke szedl :-) Niestety motocykl usyfiony tak,ze kilka dni mi zajmie doprowadzenie go do stanu przed wyjazdem...Cos za cos.

To lepiej od razu przelej go wodą, później będziesz go sobie polerował

Nie chwalilem sie jeszcze,poniewaz nie wiedzialem ile przejade z powodu regulacji jakie mnie czekaja.Po wymianie walkow rozrzadu , wszystkich dysz , przerobce airboxu itd myslalem,ze nie dojade do konca swojej ulicy.Czeka mnie kolejna rozbiorka gaznikow i kolejna wycieczka wokol komina,ale to za kilka dni jak pogoda bedzie.Nastepnym razem dam znac !

co Wy z ciepłych krajów, że 16* macie na temperaturomierzu? u mnie 6 zaledwie...

U mnie o 10;00 było 3,4 C w cieniu a w słońcu 8,1 więc możliwe, że jak świeciło słońce koło 13;00 to komuś stuknęło 16 jak się dobrze nagrzał.

Ja w sobotę/niedzielę jadę robić konserwację i mycie Zippa, jak pogoda będzie taka jak teraz to wraca ze mną do Łodzi :crash:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Nie chwalilem sie jeszcze,poniewaz nie wiedzialem ile przejade z powodu regulacji jakie mnie czekaja.Po wymianie walkow rozrzadu , wszystkich dysz , przerobce airboxu itd myslalem,ze nie dojade do konca swojej ulicy.Czeka mnie kolejna rozbiorka gaznikow i kolejna wycieczka wokol komina,ale to za kilka dni jak pogoda bedzie.Nastepnym razem dam znac !

Spoko jeszcze nie jeden wypad zaliczymy z koluszek  :angelnot:  :angelnot:  ja z moto jestem w ciemnej d.... :thumbdown:  :thumbdown: jak wygrzebe się  w maju będzie goood ..więc wiosno dawaj na maksa :biggrin:  :biggrin:  

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

to cie lubiany poniosło , alejmana też bo dwa motongi w pszczynie widziałem

Chyba troszku przegłem ,narazie mam wielki katar .niemiałem rękawic kurteczka tesz nie na moto nie wspomne o spodniach,ale nie mogłem się powstrzymać jak małe dzidż

narazie to pogoda jest by popaplac sie pozadnie w błotku na cross co juz zreszta to uczyniłem.dzieki temu jakos moze dotrfam do suchych i ciepłych dni by dosiasc suzii obyyy:)))

a ja właśnie wróciłem ze swojej pierwszej przejażdżki ( tak w ogóle  mojej pierwszej ) :riding:  . zrobiłem 16 km . max 75 km/h zippek poleci . więcej się nie dało . :sad2:

Ogolnie zimno nie bylo kalesony sweter , szalik , grzane manety i idzie spokojnie pojezdzic.Dopoki nie zajdzie sloneczko,pozniej zaczyna powoli lapac mrozek na powierzchni.Tez kilka dni temu widzialem pare sprzetow w Lodzi,przy gorszych warunkach pogodowych :-)

i tak już bliżej do wiosny niż dalej :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...