Mateusz Miziołek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Wklejam cytat:"zapraszam Was do wzięcia udziału w szkoleniach jakie wspólnie z LibertyMotors i patronem MOTOGEN. będę prowadził w Łodzi przy ulicyDąbrowskiego 207/225. Dwa lata temu takie szkolenia organizowałem wGarażu Pod Ryżym Koniem i wyszło bardzo fajnie. Mieliśmy 100%zadowolonych klientów. Teraz chcemy to powtórzyć z jeszcze lepszymzapleczem. Jak zwykle w doborowym towarzystwie wariatów motocyklowych.Szkolenia będą się odbywały między 10:00, a 18:00. Pierwsze szkolenie planujemy na 9 lutego."Jeżeli kogoś interesuje podszkolenie się w kwestiach technicznych, więcej informacji uzyskacie pod tym linkiem.Program szkolenia: Zakup motocykla używanego- Wybór pierwszego motocykla- Jak rozpoznać motocykl powypadkowy- Ocena stanu technicznego- Jazda próbna- Czego się wystrzegać- Pakiet startowy Codzienna eksploatacja- Uruchamianie i obsługa „daily” Płyny eksploatacyjne- Oleje- Płyny hamulcowe- Płyn chłodzący- Smary Zimowanie motocykla- Jak przygotować motocykl do zimy- Zabezpieczenie przed korozją- Zimowe uruchamianie Wyposażenie warsztatowe- Jakie narzędzia są niezbędne- Jakie marki są sprawdzone- W co warto inwestować- Przydaśki i tipy Samodzielne naprawy i serwis- Pakiet startowy- Wymiana płynów ustrojowych- Układ zasilania- Układ wydechowy- Sprawdzanie i ustawianie luzu zaworowego- Układ elektryczny- Łożyska- Zespół napędowy- Oświetlenie Opony motocyklowe- Codzienna eksploatacja- Dobór opon- Opony używane- „Czytanie” opony- Wpływ wieku opony na jej kondycję- Naprawianie opon- Wymiana opon Pytanie i odpowiedzi- Czas, w którym uczestnicy szkolenia mogą zadawać pytania nie związane bezpośrednio z tematami szkolenia Strategia uliczna Własne doświadczenia Dyskusja 0 Cytuj
Dann Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Fajna opcja dla przypomnienia sobie info jak przyjęcia nowych ale KOszty 350 pln :woot: :woot: JA bym był zainteresiony tym ale cena :thumbdown: :thumbdown: Edytowane 5 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
elfeti Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 dodałem wcześniej linka w "ciekawy artykuł" ale faktycznie cena 350... i zapewne biorac pod uwagę ilość podpunktów czysto teoretyczne szkolenie to trochę wiela... 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 znam już Michała Łukasiewicza od Pojechanego Łikendu, Śmigielskiego Damiana jeszcze nie miałem okazji poznać, ale piwko z nim za 350zł to faktycznie dość drogie piwko 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
żółwik Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Fajna opcja ale za 350 pln drogo 0 Cytuj
MistrzDariusz Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Faktycznie, szkolenie wygląda(łoby) ciekawie bo ja - świeżak na motongu, chętnie posłuchałbym mądrzejszych od siebie. ale 350PLN ? hmmm ile paliwka za to można wyjeździć Ale może zebrać grupę świeżaków i innych zainteresowanych i coś ponegocjować ? Co myślicie ? Edytowane 1 Marca 2013 przez MistrzDariusz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Mamy łódzkie szkoły jazdy gdzie kilku naprawdę dobrych fachowców szkoli. Może gdyby się do nich zwrócić to zorganizowali by nam na miejscu taki kurs doszkalający za niższą cenę. Myślę, że wielu chętnych by się znalazło. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Blonder Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 jak dumny świeżak chętnie się zgadam, ale fakt 350 PLN to trochu dużo. Nawet masaż z happy ending jest tańszy 0 Cytuj
Dann Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Ja w lato byłem w mojej auto szkole na kursie i w tym roku też sie wybiorę fajna sprawa i koszta o wiele mniejsze :angelnot: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Thebestof78 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) jak dumny świeżak chętnie się zgadam, ale fakt 350 PLN to trochu dużo. Nawet masaż z happy ending jest tańszy wiesz on może i poprawia samopoczucie ale nie bezpieczeństwo daniel to zapytaj o koszty dla zorganizowanej grupy Edytowane 1 Marca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Radek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Chętnie pisałbym się również na takie szkolenie. Jestem pewiem że spora grupa zainteresowanych znalazłaby się. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Jeżeli znajdzie się kilka osób chętnych z deklaracją żę chętnie i że przybada a nie tylko że tak a co do czego to inne sprawy etc :angelnot: to moge zakręcić się koło tego i coś dla jakiejs grupki zoorganizować..szkolenie itd... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi