maremi Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Cześć, Mam na imię Marek, mam 29 lat, śmigam na nagim Bandicie 600, na forum trafiłem przez innych łódzkich motocyklistów. Mam nadzieję, że czeka nas dużo dobrej zabawy w nadchodzącym sezonie. Pozdrawiam,M. 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Siemanko Marecki 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Emil89 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Siema 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Dann Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Strzała Wydaje mi się , ale widzieliśmy się w sobotę na imprezie forumowej 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Thebestof78 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 oooo cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
maremi Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Strzała Wydaje mi się , ale widzieliśmy się w sobotę na imprezie forumowej Wiesz łysi wyglądają tak samo W sobotę byłem na urodzinach kumpla więc to nie mogłem być ja....ale mam nadzieję, że jeszcze nie jedna imprezka przed nami wszystkimi. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Wiesz łysi wyglądają tak samo W sobotę byłem na urodzinach kumpla więc to nie mogłem być ja....ale mam nadzieję, że jeszcze nie jedna imprezka przed nami wszystkimi. A to na pewno , się 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Thebestof78 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Wiesz łysi wyglądają tak samo W sobotę byłem na urodzinach kumpla więc to nie mogłem być ja....ale mam nadzieję, że jeszcze nie jedna imprezka przed nami wszystkimi. daniel pomyliłeś chłopaków to Mihał był w sobotę ale fakt podobni są ja też raz ich pomyliłam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 NIech zamówią sobie plakietki z nickiem itd I po problemie.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Różowa Pantera Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) daniel pomyliłeś chłopaków to Mihał był w sobotę ale fakt podobni są ja też raz ich pomyliłam Dobra, przyznam się, w sobotę przez dłuższą chwilę byłam pewna, że Marecki zawitał Faktycznie trzeba coś pokombinować z tymi naszywkami! Pozdro dla Mihała, hehe. Edytowane 4 Lutego 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Przemski Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 SIemanko 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Jędrzej Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
BlueSky Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Witamy 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie.
Rekomendowane odpowiedzi