sylwiusz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam wszystkich mam na imię Sylwek od 3 lat jeżdżę motocyklami pierwszy był komar na pedały kolejny MZ następne było Jajo obecnie jeżdzę XX które odziedziczyłem bo babce. Pozdrawiam!!! 0 Cytuj
kosio Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 siema widuje Cie czesto w okolicy :cry: 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 o widzisz! to jest coś... chrzanić tego iksiks'a, ale komar 232 na okrągłym silniku to było coś! strzałka 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Emil89 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Różowa Pantera Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Thebestof78 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 witaj:) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Siema :bye: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Jędrzej Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Rekomendowane odpowiedzi