piotreklodz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Czy gdzieś w Łodzi można zdobyć części do gaźnika Mikuni? Konkretnie chodzi o uszczelkę komory pływaków w gaźniku Mikuni TM36 31C. Jeśli nie ma sklepu w Łodzi z takimi gadżetami to może ktoś zna sprawdzonego sprzedawcę w necie? Jeśli wpakowałem się w niewłaściwy dział (gaźniczek od hondy XR) to proszę moderatora o przeniesienie Edytowane 31 Stycznia 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
działkowy emeryt Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 pytaj tu: http://mikuni.istore.pl/pl/mikuni-gazniki-i-pompy-paliwa albo olek motocykle, albo larsson... a nóż widelec będą mieli reperaturki... BTW - fajny płaski gaźnior 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Olo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 olek motocykle Tylko nie napisz do mnie 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Problem w tym że mają bardzo złą opinię i dlatego szukam alternatywy.... Nie chcę czekać na uszczelkę pół roku i dostać nie tą.... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Larsson jeśli jeszcze u nich nie pytałaś. Ale nie szukaj w katalogu tylko pisz maila do nich, lepiej to działa 0 Cytuj
Dann Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Problem w tym że mają bardzo złą opinię i dlatego szukam alternatywy.... Nie chcę czekać na uszczelkę pół roku i dostać nie tą.... A może samemu coś stworzyć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Frager Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 mportus1@o2.pl - Napisz do nich. 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
piotreklodz Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Frager, chyba podałeś maila z błędem bo wiadomość nie daje się dostarczyć. Edytowane 5 Lutego 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Muodyv6 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Larsson jeśli jeszcze u nich nie pytałaś.Mnie się wydawało że to jest Piotr.. a tu niespodzienka;) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi