piotreklodz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Czy gdzieś w Łodzi można zdobyć części do gaźnika Mikuni? Konkretnie chodzi o uszczelkę komory pływaków w gaźniku Mikuni TM36 31C. Jeśli nie ma sklepu w Łodzi z takimi gadżetami to może ktoś zna sprawdzonego sprzedawcę w necie? Jeśli wpakowałem się w niewłaściwy dział (gaźniczek od hondy XR) to proszę moderatora o przeniesienie Edytowane 31 Stycznia 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 pytaj tu: http://mikuni.istore.pl/pl/mikuni-gazniki-i-pompy-paliwa albo olek motocykle, albo larsson... a nóż widelec będą mieli reperaturki... BTW - fajny płaski gaźnior 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 olek motocykle Tylko nie napisz do mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Problem w tym że mają bardzo złą opinię i dlatego szukam alternatywy.... Nie chcę czekać na uszczelkę pół roku i dostać nie tą.... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Larsson jeśli jeszcze u nich nie pytałaś. Ale nie szukaj w katalogu tylko pisz maila do nich, lepiej to działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Problem w tym że mają bardzo złą opinię i dlatego szukam alternatywy.... Nie chcę czekać na uszczelkę pół roku i dostać nie tą.... A może samemu coś stworzyć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 mportus1@o2.pl - Napisz do nich. 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Frager, chyba podałeś maila z błędem bo wiadomość nie daje się dostarczyć. Edytowane 5 Lutego 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Larsson jeśli jeszcze u nich nie pytałaś.Mnie się wydawało że to jest Piotr.. a tu niespodzienka;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi