Massi Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 A wolałbyś żeby te dziury teraz zostały i poczekały 2 miesiące aż zrobią się odpowiednie warunki ? nie nie chodzi mi o to poprostu nie raz było tak że lato super pogoda przez kilka dni i wyrwy jak chu jak tylko deszcz spadł to zaczęli łatać, nie raz się z czymś takim spotkałem. 0 Cytuj
alexrom Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Temat trochę już stary ale w miejscowości w której mieszkają moi rodzice mają zamiar wykonać nawierzchnie z betonu. Więc trochę poczytałem na temat tego betonu drogowego http://www.betonowki.pl/powszechne-mity-na-temat-betonu i wydaje się że to całkiem sensowne rozwiązanie. Wiem że to strona producenta i będzie on zachwalał swój produkt ale brzmi to wszystko całkiem sensownie. Wykonanie takiej nawierzchni na drodze lokalnej/gminnej itp wydaje się całkiem rozsądne. Zainwestować raz i potem nie musisz nic naprawiać co wiosnę. A zanim stanie się coś niedobrego z warstwą jezdną to trochę czasu minie. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi