Skocz do zawartości

Yamaha Fz6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam

wybór padł na yamahe fz6 2007r niejako że to pierwsza maszyna zależało mi na kupnie "pewniaka" kupiłem moto

w salonie Adrenalina Yamaha Grabowiec Sieradz krajowy pełna historia jeden właściciel... dołożony tłumik LEO VINCE przyjemnie mruczy:) oraz kanapa została zmieniona... poza tym fabryka...

post-1838-0-99091800-1359191204_thumb.jpg

post-1838-0-26352900-1359191302_thumb.jpg

post-1838-0-28730700-1359191316_thumb.jpg

Edytowane przez Jacuś (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Nooo niezła!Co do pewniaka -  ta zasada powinna obowiązywać przy zakupie każdej maszyny, nie tylko tej pierwszej ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ładna sztuka, z ciekawości ile za nią dałeś ?

Opublikowano

Fazerek to jeden z bardziej udanych modeli yamahy. Osobiście preferuję wersję z owiewkami ale ta też niczego sobie :smile: Miłego użytkowania.

Opublikowano (edytowane)

Nooo niezła!Co do pewniaka -  ta zasada powinna obowiązywać przy zakupie każdej maszyny, nie tylko tej pierwszej ;)

uwierz mi że dla kogoś kto rozpoczyna przygode z moto wybór nie jest łatwy a ten "PEWNIAK" to tylko w cydzusłowiu bo tylko maszyna...

Ładna sztuka, z ciekawości ile za nią dałeś ?

pisaliśmy o cenie na gg a i dzięki za wskazówki niejako dla świeżaka są bardzo cenne pozdrawiam

Edytowane przez Jacuś (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Fazi daje rade,nie pęka.Gratulacje i szacun

Opublikowano

Piękna Yamaha :smile: 

Też takiej poszukuję :smile:

Opublikowano

wydech w ogonie jest piękny, ciekawe jak mruczą te leosie, No i czarny :smile:

:P
Opublikowano

fajne moto i udanych km życzę :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

gra jak w hilfarmonii :riding:

pewnie to duzo glosniej niz w filharmonii :smile:

wybrales najladniejsze malowanie, graty.

Opublikowano

nooo Yamaha zacna, gratuluje zakupu

Piękna Yamaha :smile:

Też takiej poszukuję :smile:

Lans? co robisz? :smile:)

w końcu chcesz kupić coś do jeżdżenia? hehe

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

działkowy emeryt
Opublikowano

witam

wybór padł na yamahe fz6 2007r niejako że to pierwsza maszyna zależało mi na kupnie "pewniaka" kupiłem moto

w salonie Adrenalina Yamaha Grabowiec Sieradz krajowy pełna historia jeden właściciel... dołożony tłumik LEO VINCE przyjemnie mruczy:) oraz kanapa została zmieniona... poza tym fabryka...

no... ładna ;-) ... dużo się zmieniło... kiedyś, lat temu parę firma Adrenalina pana J. ze względu na sprzedawane używane motocykle, cieszyła się sławą tak dobrą, że po forach netowych i prasie branżowej krążyły slogany "handlarze śmiercią"  :pout:  ... pogooglaj - napewno znajdziesz... ale czas mija i pewnie nie opłaca się już spawać jednego motocykla z dwóch albo trzech...

tylko dlaczego Fazer???  :woot:  ... toż to Fz6n a nie żaden Fazer...

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

no... ładna ;-) ... dużo się zmieniło... kiedyś, lat temu parę firma Adrenalina pana J. ze względu na sprzedawane używane motocykle, cieszyła się sławą tak dobrą, że po forach netowych i prasie branżowej krążyły slogany "handlarze śmiercią"  :pout:  ... pogooglaj - napewno znajdziesz... ale czas mija i pewnie nie opłaca się już spawać jednego motocykla z dwóch albo trzech...

tylko dlaczego Fazer???  :woot:  ... toż to Fz6n a nie żaden Fazer...

powiem tak szukałem motocylka przede wszystkim krajowego zalerzało mi na czytelnej historii a że są 3 kluczyki ks serwisowa instrukcja obsługi to dodatkowy atut  mało tego dostałem kontakt do pierwszego właściciela oczywiście zadzwoniłem potwierdził że moto jest ok (teraz kupił z adrenaliny fz8) oglądałem kilka moto to nie jest tak różowo... mam nadzieje że nie był spawany z 2,3 czy z 4 :disgusted:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

podobają mi się takie golasy może kiedyś do końca przekonam się do nich i sprawie sobie coś takiego.

Opublikowano

piękny naked! graty ! no i te wydechy w zadupku rewelacja :smile:

Opublikowano

Piękna :smile: Uwielbiam NAKEDY <3 Też się przymierzam, tylko ciągle rozważam pomiędzy FZ6 a Hornetem 600