Grzesiu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witojcie, wygląda to tak, mam stary mototocykl Ural M63 kwalifikujący się jako zabytek ale wolałbym go zarejestrować na zwykłych białych blachach.mam wiedzę głównie z netu i właśnie zwracam się do Was czy ktoś ma jakąś paktykę w tym temacie?.oczywiście mogę kupić kwity na mojego sprzęta, ale to na ostatnim etapie.więc proszę się wykazać Pozdrawiam Was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Pytaj w Wydziale Komunikacji, tam ci dokladnie powiedza. Jak nie chcesz jechac jest infolinia dostepna i mozesz przedstawic sytuacje. To bedzie najpewniejszy sposob zalatwienia tej sprawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon182 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 może zarejestruj na SAMa?jeśli Ci nie zależy na dokumentach w ori to przy takiej procedurze to nowy kwit, pierwszy przegląd i wioo 0 Cytuj Najważniejsze by nie nadużywać sosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 chcialbys miec Urala na SAMa zarejestrowanego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A co za różnica ? Na rejestracji napisane ? Koszta inne ? Bo jak nie to... ekhm... 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Szukałem info odnośnie "oldtimerów" i znalazłem te 2 artykuły: http://oldtimery.com/index.php?option=com_content&view=article&id=174:bez-dokumentow&catid=49:porady-prawne&Itemid=1 http://oldtimery.com/index.php?option=com_content&view=article&id=231:brak-ciagoci-umow&catid=49:porady-prawne&Itemid=714 może komuś się jeszcze przyda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzięki serdeczne WSZYSTKIM za porady, jak uda mi się zarejestrować sprzęta to sie pohwale i na piwo pojedziemy na motorach, całkiem legalnie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja jak się pytałem WK to kazali mi przyjść z poprzednim właścicielem pojazdu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 I jak tam udało się? ja kupiłem Jawę która nie miała tylko tablicy rejestracyjne i już były duże problemy WK ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Grzesiu a ten Twój Ural był kiedykolwiek zarejestrowany? Bo to że nie ma dokumentów to da się odtworzyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Hej, Ural nie był nigdy rejestrowany w Polsce.jak masz jakiś pomysł, jak go zarejestrować, to chętnie poczytam.ja postaram się go zarejestrować przez tzw."zasiedzenie".przy pomocy sądu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dokument własności masz? Jeśli chodzi i zasiedzenie to dobry pomysł. Ostatnio nawet pisałam taki wniosek do Sądu o zasiedzenie pojazdu. jeśli chcesz z chęcią Ci go wyślę jako wzór tylko będę musiała usunąć lub zakreślić dane osobowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Temat który mnie interesuje jak diabli,czekamy na efekty ponieważ litr z 2010 roku zarejstrowany jako SAM to jakoś do mnie nie przemawia<==== tak dla żartu 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jak uda mi się cała operacja z rejestracja, to pewnie ze poopowiadam, co i jak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam , może troszkę odgrzeję temat , czy ktoś coś słyszał o zmianie przepisów w rejestracji zabytków ? czekam na rzeczoznawce ale nie wiem czy sie do nowego roku doczekam a podobno cos się zmienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 co sie dokładnie zmienia w sprawie rejestracji motocykli zabytkowych ? Mam mz250 z 82r i myślałem nad tym ale nie wiem czy warto . . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi