mundurowy88 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 witam doszukałem się pewnego braku ... a mianowicie ma ramie mam wybity nr vin motoru pod kierownica a nigdzie nie ma tej tabliczki. Będzie to miało jakiś wpływ ? przegląd i ubezpieczenie ? 0 Cytuj
Salvelinus Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Na ramie najważniejszy. Tabliczkę można nitować i odnitować. Żadnych konsekwencji nie będzie. 0 Cytuj
mundurowy88 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 już się dowidziałem wszystkiego na przyszłość gdyby ktoś miał problem z tym : wg naszych przepisów motocykle których pierwsza rejestracja była przed styczniem 95 roku nie mają tabliczek znamionowych kolejna sprawa jeżeli ktoś się uprze że musi być koszt takiej tabliczknie to ok 30 zł w autoryzowanym salonie Hondy wersje amerykańskie wg nie posiadają takich tabliczek wersje włoskie mają małą naklejke temat uważam za zamknięty 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi