Adasi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Koledzy, jako że z całej garderoby brakuje mi tylko spodni potrzebuję coś wreszcie kupić. Dość mam latania w jeansach. Problem mam taki, że wszystkie spodnie jakie do tej pory mierzyłem (no nie było ich znów tak dużo) były na mnie w cholerę za duże, same spasione rozmiary robią na te motocykle hehe . Nie chodzi o to że w pasie są złe, po prostu nie mogę znaleźć takich co by siedziały sztywno w miarę na nogach. Może ktoś coś polecić? Miał ktoś podobny problem? Bo kupować jakieś spodnie i przerabiać to raczej średni pomysł. Jedyne czego tak naprawdę wymagam (pomijając bezpieczeństwo) to to, że muszą mieć możliwość spięcia z kurtką Alpinestars. 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 to jedź jutro na moto weteran bazar, będziesz miał możliwość przymierzyć dopasować nie jeden komplet spodni. 0 Cytuj
Broto Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Ciepnij sobie Jeansowe z protektorami ;p 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi