Adasi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Koledzy, jako że z całej garderoby brakuje mi tylko spodni potrzebuję coś wreszcie kupić. Dość mam latania w jeansach. Problem mam taki, że wszystkie spodnie jakie do tej pory mierzyłem (no nie było ich znów tak dużo) były na mnie w cholerę za duże, same spasione rozmiary robią na te motocykle hehe . Nie chodzi o to że w pasie są złe, po prostu nie mogę znaleźć takich co by siedziały sztywno w miarę na nogach. Może ktoś coś polecić? Miał ktoś podobny problem? Bo kupować jakieś spodnie i przerabiać to raczej średni pomysł. Jedyne czego tak naprawdę wymagam (pomijając bezpieczeństwo) to to, że muszą mieć możliwość spięcia z kurtką Alpinestars. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 to jedź jutro na moto weteran bazar, będziesz miał możliwość przymierzyć dopasować nie jeden komplet spodni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ciepnij sobie Jeansowe z protektorami ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi