Skocz do zawartości

To Białe G....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładne autko, ale ta tablica psuje cały efekt ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Sorry a;e wy się nie znacie  :angelnot:  ta blacha ma  za zadanie odśnieżać przed kołem śnieg  :decayed:  :decayed: jak większa zaspa białego G.... :angelnot:  :angelnot:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

no dokładnie trochę lipnie to wygląda, trzeba było załatwić tablice na styl amerykański taką malutką.

Ps. Nawiązując do pługa nie wiem czy widzieliście ale ostatnio modne się stało dołączanie do fajnych ala terenowych samochodów pługów od jelcza, znajomy ostatni u Idczaka wypożycza czy leasinguje touarega z takim wielkim pługiem :smile: . Na mieście widziałem też jakiegoś amerykańca który nawet miał piaskarkę z tyłu, bomba :woot:

:P
Opublikowano

Dawaj polatamy ja mam E30 ;) 

działkowy emeryt
Opublikowano

no dokładnie trochę lipnie to wygląda, trzeba było załatwić tablice na styl amerykański taką malutką.

Ps. Nawiązując do pługa nie wiem czy widzieliście ale ostatnio modne się stało dołączanie do fajnych ala terenowych samochodów pługów od jelcza, znajomy ostatni u Idczaka wypożycza czy leasinguje touarega z takim wielkim pługiem :smile: . Na mieście widziałem też jakiegoś amerykańca który nawet miał piaskarkę z tyłu, bomba :woot:

touareg to się nadaje... na zakupy do supermarketu albo na wyjazd do opery :giggle:

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

US tablica mieści się tam gdzie jest bird, demontuje się plastikową część zderzaka i przykręca tablicęUS tablica mieści się tam gdzie jest bird, demontuje się plastikową część zderzaka i przykręca tablicę

Tablica w tamtym miejscu - po środku - wygląda jeszze gorzej

Wolę mieć tablicę zamocowaną tak (nie za szybą) i się nie martwić o Policję niż być kontrolowany za każdym razem jak mnie widzą. Na razie zatrzymują co 2 spotkanie ;)

Opublikowano

A co tam się chowa pod maską?

2 mustangi i jeden osiełek  :biggrin:  :biggrin: 

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a ile to jest w przeliczeniu na kozy? :-)

Opublikowano

touareg to się nadaje... na zakupy do supermarketu albo na wyjazd do opery

Jak pogoda pozwoli i jak mechanik skączy 2 projekt to zapodam film jak odsnieża się uazem  :riding:  :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

Opublikowano

Podobają mi się takie powozy :smile:

w dodatku kolor czarny pasuje idealnie.

Jeszcze troche i się zacznie latanko, wszędzie zapowiadają ocieplenie :biggrin:

Opublikowano

ja juz moto wstawiam od 1go marca na parking i na moto do roboty sie szykuje. Oby pogoda dopisala :smile: