pecha Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 przyczepność? co to? no i zimno 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 ładne autko, ale ta tablica psuje cały efekt 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Dann Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Sorry a;e wy się nie znacie :angelnot: ta blacha ma za zadanie odśnieżać przed kołem śnieg jak większa zaspa białego G.... :angelnot: :angelnot: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Zyygy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 no dokładnie trochę lipnie to wygląda, trzeba było załatwić tablice na styl amerykański taką malutką. Ps. Nawiązując do pługa nie wiem czy widzieliście ale ostatnio modne się stało dołączanie do fajnych ala terenowych samochodów pługów od jelcza, znajomy ostatni u Idczaka wypożycza czy leasinguje touarega z takim wielkim pługiem . Na mieście widziałem też jakiegoś amerykańca który nawet miał piaskarkę z tyłu, bomba :woot: 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dawaj polatamy ja mam E30 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 no dokładnie trochę lipnie to wygląda, trzeba było załatwić tablice na styl amerykański taką malutką. Ps. Nawiązując do pługa nie wiem czy widzieliście ale ostatnio modne się stało dołączanie do fajnych ala terenowych samochodów pługów od jelcza, znajomy ostatni u Idczaka wypożycza czy leasinguje touarega z takim wielkim pługiem . Na mieście widziałem też jakiegoś amerykańca który nawet miał piaskarkę z tyłu, bomba :woot: touareg to się nadaje... na zakupy do supermarketu albo na wyjazd do opery :giggle: 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
pecha Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 US tablica mieści się tam gdzie jest bird, demontuje się plastikową część zderzaka i przykręca tablicęUS tablica mieści się tam gdzie jest bird, demontuje się plastikową część zderzaka i przykręca tablicę Tablica w tamtym miejscu - po środku - wygląda jeszze gorzej Wolę mieć tablicę zamocowaną tak (nie za szybą) i się nie martwić o Policję niż być kontrolowany za każdym razem jak mnie widzą. Na razie zatrzymują co 2 spotkanie 0 Cytuj
Luki Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 A co tam się chowa pod maską? 0 Cytuj
Dann Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 A co tam się chowa pod maską? 2 mustangi i jeden osiełek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
AndrzejCBR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 a ile to jest w przeliczeniu na kozy? :-) 0 Cytuj
Dann Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 touareg to się nadaje... na zakupy do supermarketu albo na wyjazd do opery Jak pogoda pozwoli i jak mechanik skączy 2 projekt to zapodam film jak odsnieża się uazem 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
pecha Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 A co tam się chowa pod maską? LS1 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) białe gówno ma znikać w najbliższym czasie Edytowane 27 Lutego 2013 przez musi88 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lans Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Podobają mi się takie powozy w dodatku kolor czarny pasuje idealnie. Jeszcze troche i się zacznie latanko, wszędzie zapowiadają ocieplenie 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 ja juz moto wstawiam od 1go marca na parking i na moto do roboty sie szykuje. Oby pogoda dopisala 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi