_Michał_ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jak w temacie - mam pytanie czy ktoś z Was posiada busa aby ewentualnie przewieźć motocykl? Bądź też może macie kogoś znajomego, godnego polecenia kto byłby w stanie przewieźć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jak daleko trzeba jechać od Łodzi? Może mógłbym pomóc, sam sprowadzałem na kipie motocykl 3 lata temu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja mam znajomego, który sie tym zajmuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Moto jest w Poznaniu więc kawałek drogi... Ponad 200 km w 1 stronę... Z przyczepką jechać to trochę niebezpiecznie w takich warunkach Mam kolegę w Poznaniu. Jeśli będzie miał czas, podjedzie i obejrzy sprzęt - okaże się, że warto jechać to będę pisał Podejrzewam, że do środy się wyjaśni Tak czy inaczej dobrze wiedzieć, kto się zajmuje takimi usługami Edytowane 14 Stycznia 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 A co jest niebezpiecznego w tej przycepce jeśli ktoś ma pojęcie jak z nią jechać... bez przesady. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 hehe my z ojcem noje pierwsze moto kawasaki gpz500s z lidzbarka zesmy przyprowadzili zapakowalismy go w golfa III i jechalismy w 3 hehe i to byl hatchback da sie da sie :D a tak na serio wiem tylko gdzie mozna wypozyczyc przyczepke do przewozu motocykli ale widze ze odpada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 A co jest niebezpiecznego w tej przycepce jeśli ktoś ma pojęcie jak z nią jechać... bez przesady. Teoretycznie nic... Tylko przy takiej pogodzie wystarczy, że ktoś najedzie na przyczepkę i będzie po bólu... Dzisiaj jechałem do, i wracałem z Warszawy... Niestety ludzie nie mają za dużo wyobraźni... Już w Łodzi facet prawie wjechał nam w tył... Może i przesadzam, ale na "pace" zawsze to bezpieczniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Michał wiesz, gdzie uderzać w razie czego - kilka kroków i się dogadamy myślę Wszystko zależy od terminu. Bo najlepiej, gdybym mógł sam z Tobą pojechać bez dodatkowego kierowcy. No i dolicz opłaty za autostrady jak chcesz "szybko i bezpiecznie" 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 wiem wiem.... zaraz napiszecie że znowu reklama Jakubka ale... Kuba ma dużego busa, który spokojnie zmieści motocykl to raz... dwa, ze jest mechanikiem więc pomoże w oględzinach... 2 w 1 no i pewnie już wiesz albo i nie, że też miłośnik Kawasaki http://www.serwisujsieukuby.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Serdecznie dziękuję wszystkim za odp. i chęć pomocy Dobrze wiedzieć kto ma taką możliwość przewiezienia moto Na obecną chwilę jednak nie będę miał potrzeby jechać po moto... Po rozmowie ze sprzedającym odpuszczam temat... Trochę za dużo niewiadomych... Edytowane 15 Stycznia 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 ja ci Kawę sprzedam, i kupię sobie R1200Gs :woot: 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Transport na busie to żaden problem, jak masz dojście to starych palet to możesz zbić kilkoma gwoźdźmi fajny trzymak dla motocykla, do tego jakieś pasy albo linka holownicza i w drogę, naprawdę żadna filozofia. Jak by co powinienem mieć jakieś palety na magazynie to zawsze jakieś dwie trzy mogę udostępnić. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 hehe my z ojcem noje pierwsze moto kawasaki gpz500s z lidzbarka zesmy przyprowadzili zapakowalismy go w golfa III i jechalismy w 3 hehe i to byl hatchback da sie da sie Masz jakieś foty? Powiem szczerze, że nie mogę sobie tego wyobrazić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi