Skocz do zawartości

Bus - Przystosowany Do Przewozu Motocykla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie - mam pytanie czy ktoś z Was posiada busa aby ewentualnie przewieźć motocykl? Bądź też może macie kogoś znajomego, godnego polecenia kto byłby w stanie przewieźć? :P

Opublikowano

Jak daleko trzeba jechać od Łodzi? Może mógłbym pomóc, sam sprowadzałem na kipie motocykl 3 lata temu.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ja mam znajomego, który sie tym zajmuje.

Opublikowano (edytowane)

Moto jest w Poznaniu więc kawałek drogi... Ponad 200 km w 1 stronę... Z przyczepką jechać to trochę niebezpiecznie w takich warunkach :P

Mam kolegę w Poznaniu. Jeśli będzie miał czas, podjedzie i obejrzy sprzęt - okaże się, że warto jechać to będę pisał :smile: Podejrzewam, że do środy się wyjaśni :smile: Tak czy inaczej dobrze wiedzieć, kto się zajmuje takimi usługami :smile:

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

A co jest niebezpiecznego w tej przycepce jeśli ktoś ma pojęcie jak z nią jechać... bez przesady.

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano

hehe my z ojcem noje pierwsze moto kawasaki gpz500s z lidzbarka zesmy przyprowadzili zapakowalismy go w golfa III i jechalismy w 3 hehe i to byl hatchback da sie da sie :biggrin::D a tak na serio wiem tylko gdzie mozna wypozyczyc przyczepke do przewozu motocykli ale widze ze odpada.

Opublikowano

A co jest niebezpiecznego w tej przycepce jeśli ktoś ma pojęcie jak z nią jechać... bez przesady.

Teoretycznie nic... Tylko przy takiej pogodzie wystarczy, że ktoś najedzie na przyczepkę i będzie po bólu...

Dzisiaj jechałem do, i wracałem z Warszawy... Niestety ludzie nie mają za dużo wyobraźni... Już w Łodzi facet prawie wjechał nam w tył...

Może i przesadzam, ale na "pace" zawsze to bezpieczniej :P

Opublikowano

Michał wiesz, gdzie uderzać w razie czego - kilka kroków i się dogadamy myślę  :cheers:

Wszystko zależy od terminu. Bo najlepiej, gdybym mógł sam z Tobą pojechać bez dodatkowego kierowcy. No i dolicz opłaty za autostrady jak chcesz "szybko i bezpiecznie" :P

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

wiem wiem.... zaraz napiszecie że znowu reklama Jakubka :P

ale... Kuba ma dużego busa, który spokojnie zmieści motocykl to raz... dwa, ze jest mechanikiem więc pomoże w oględzinach... 2 w 1 :smile: 

no i pewnie już wiesz albo i nie, że też miłośnik Kawasaki :smile:

http://www.serwisujsieukuby.pl/ 

Opublikowano (edytowane)

Serdecznie dziękuję wszystkim za odp. i chęć pomocy :smile: Dobrze wiedzieć kto ma taką możliwość przewiezienia moto :smile: Na obecną chwilę jednak nie będę miał potrzeby jechać po moto... Po rozmowie ze sprzedającym odpuszczam temat... Trochę za dużo niewiadomych... ;)

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

ja ci Kawę sprzedam, i kupię sobie R1200Gs :woot:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Transport na busie to żaden problem, jak masz dojście to starych palet to możesz zbić kilkoma gwoźdźmi  fajny trzymak dla motocykla, do tego jakieś pasy albo linka holownicza i w drogę, naprawdę żadna filozofia. Jak by co powinienem mieć jakieś palety na magazynie to zawsze jakieś dwie trzy mogę udostępnić. Pozdrawiam

:P
Opublikowano

hehe my z ojcem noje pierwsze moto kawasaki gpz500s z lidzbarka zesmy przyprowadzili zapakowalismy go w golfa III i jechalismy w 3 hehe i to byl hatchback da sie da sie

Masz jakieś foty? Powiem szczerze, że nie mogę sobie tego wyobrazić :decayed:

podpisrx.jpg