Skocz do zawartości

Bus - Przystosowany Do Przewozu Motocykla

_Michał_

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - mam pytanie czy ktoś z Was posiada busa aby ewentualnie przewieźć motocykl? Bądź też może macie kogoś znajomego, godnego polecenia kto byłby w stanie przewieźć? :P

Jak daleko trzeba jechać od Łodzi? Może mógłbym pomóc, sam sprowadzałem na kipie motocykl 3 lata temu.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Moto jest w Poznaniu więc kawałek drogi... Ponad 200 km w 1 stronę... Z przyczepką jechać to trochę niebezpiecznie w takich warunkach :P

Mam kolegę w Poznaniu. Jeśli będzie miał czas, podjedzie i obejrzy sprzęt - okaże się, że warto jechać to będę pisał :smile: Podejrzewam, że do środy się wyjaśni :smile: Tak czy inaczej dobrze wiedzieć, kto się zajmuje takimi usługami :smile:

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)

hehe my z ojcem noje pierwsze moto kawasaki gpz500s z lidzbarka zesmy przyprowadzili zapakowalismy go w golfa III i jechalismy w 3 hehe i to byl hatchback da sie da sie :biggrin::D a tak na serio wiem tylko gdzie mozna wypozyczyc przyczepke do przewozu motocykli ale widze ze odpada.

A co jest niebezpiecznego w tej przycepce jeśli ktoś ma pojęcie jak z nią jechać... bez przesady.

Teoretycznie nic... Tylko przy takiej pogodzie wystarczy, że ktoś najedzie na przyczepkę i będzie po bólu...

Dzisiaj jechałem do, i wracałem z Warszawy... Niestety ludzie nie mają za dużo wyobraźni... Już w Łodzi facet prawie wjechał nam w tył...

Może i przesadzam, ale na "pace" zawsze to bezpieczniej :P

Michał wiesz, gdzie uderzać w razie czego - kilka kroków i się dogadamy myślę  :cheers:

Wszystko zależy od terminu. Bo najlepiej, gdybym mógł sam z Tobą pojechać bez dodatkowego kierowcy. No i dolicz opłaty za autostrady jak chcesz "szybko i bezpiecznie" :P

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

wiem wiem.... zaraz napiszecie że znowu reklama Jakubka :P

ale... Kuba ma dużego busa, który spokojnie zmieści motocykl to raz... dwa, ze jest mechanikiem więc pomoże w oględzinach... 2 w 1 :smile: 

no i pewnie już wiesz albo i nie, że też miłośnik Kawasaki :smile:

http://www.serwisujsieukuby.pl/ 

Serdecznie dziękuję wszystkim za odp. i chęć pomocy :smile: Dobrze wiedzieć kto ma taką możliwość przewiezienia moto :smile: Na obecną chwilę jednak nie będę miał potrzeby jechać po moto... Po rozmowie ze sprzedającym odpuszczam temat... Trochę za dużo niewiadomych... ;)

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)

Transport na busie to żaden problem, jak masz dojście to starych palet to możesz zbić kilkoma gwoźdźmi  fajny trzymak dla motocykla, do tego jakieś pasy albo linka holownicza i w drogę, naprawdę żadna filozofia. Jak by co powinienem mieć jakieś palety na magazynie to zawsze jakieś dwie trzy mogę udostępnić. Pozdrawiam

:P

hehe my z ojcem noje pierwsze moto kawasaki gpz500s z lidzbarka zesmy przyprowadzili zapakowalismy go w golfa III i jechalismy w 3 hehe i to byl hatchback da sie da sie

Masz jakieś foty? Powiem szczerze, że nie mogę sobie tego wyobrazić :decayed:

podpisrx.jpg