Gucio1989 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Czesc! nie tak dawno z bratem dostalismy w rozliczeniu crossa 150cm3 brat chcial sobie troche wiosna posmigac ja niestety na takim sprzecie chwilowo nie moge. robimy teraz maly remoncik i szukamy kogos kto potrafi ma warsztat czy cos w tym stylu centrowac kola najlepjiej jak by byl z okolic andrespola ale moze byc tez lodz, piotrkow trybunalski, tuszyn. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 A sam nie może wycentrować? hmm Jakbyś nie znalazł nikogo kto ci ta usługę zrobi blisko ciebie to wal do mnie na priv to pomogę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio1989 Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 hehe sam powiadasz w sumie to sie do tego wogole nie zabieralem tam kazda szpryche trzeba ustawic doslownie jeszcze jak zaczne to usemki zaczna wychodzic nie ma jak by ktos kto sie zna troche beda luzy mlody narwany pierwsza lepsz hopa i sie polmie jak ja ale jak nigdzie nie znajde to biore zgrzeweczke i wale do ciebie jak zaczniemy ustawiac to...:D:D albo to%% jak juz ustawimy;) hehe 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotreklodz Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Jeśli znajdziesz jakiegoś speca to podziel się bo też by mi się przydał 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Gucio1989 ja zaopatrze się w druga zgrzewke więc będzie koło wycentrowane jak nówka sztuka nie latana 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaels19free Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 siemano, ktoś wie może gdzie w okolicach łasku, bełchatowa mozna wycentrować koło???? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotreklodz Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Czy coś się zmieniło w temacie? Znalazł ktoś jakiegoś speca ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 w zgierzu jest gość Artur który ładnie prostuje felgi, koszt 70-90 zł, warsztat ma jak się leci w stronę ozorkowa, mija się mcdonalda, potem są światła na dużym skrzyżowaniu i zaraz za nimi po prawej stronie jest serwis opla, on ma warsztat bramę obok. 508-919-008 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 https://www.facebook.com/renowacjakolszprychowych rozmawiałem z nim na weteranie zaplatanie i centrowanie około 80zł. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotreklodz Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Dzięki Kosmaty, zadzwonię. Seweryn, a czy ten gość jest sprawdzony, bo niby pisze że od 10 lat to robi, a nikt z "szprychowych" motocyklistów go nie zna? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts