Skocz do zawartości

Centrowanie Kol

Gucio1989

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc! nie tak dawno z bratem dostalismy w rozliczeniu crossa 150cm3 brat chcial sobie troche wiosna posmigac ja niestety na takim sprzecie chwilowo nie moge. robimy teraz maly remoncik i szukamy kogos kto potrafi ma warsztat czy cos w tym stylu centrowac kola najlepjiej jak by byl z okolic andrespola ale moze byc tez lodz, piotrkow trybunalski, tuszyn.

A sam nie może wycentrować? hmm  :riding: Jakbyś nie znalazł nikogo kto ci ta usługę zrobi blisko ciebie to wal do mnie na priv to pomogę :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

hehe sam powiadasz w sumie to sie do tego wogole nie zabieralem tam kazda szpryche trzeba ustawic doslownie jeszcze jak zaczne to usemki zaczna wychodzic nie ma jak by ktos kto sie zna troche  beda luzy mlody narwany pierwsza lepsz hopa i sie polmie jak ja ale jak nigdzie nie znajde to biore zgrzeweczke i wale do ciebie jak zaczniemy ustawiac to...:biggrin::D:D albo to%% jak juz ustawimy;)

hehe

Gucio1989 ja zaopatrze się w druga zgrzewke  :riding:  :riding:  więc będzie koło wycentrowane jak nówka sztuka nie latana  :decayed:  :decayed:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...

w zgierzu jest gość Artur który ładnie prostuje felgi, koszt 70-90 zł, warsztat ma jak się leci w stronę ozorkowa, mija się mcdonalda, potem są światła na dużym skrzyżowaniu i zaraz za nimi po prawej stronie jest serwis opla, on ma warsztat bramę obok. 508-919-008

Dzięki Kosmaty, zadzwonię.

Seweryn, a czy ten gość jest sprawdzony, bo niby pisze że od 10 lat to robi, a nikt z "szprychowych" motocyklistów go nie zna?

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding: