Tomi Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 po sprzedaży E30 głupio trochę mi było bez sportowego samochodu w koncu nie wytrzymałem i kupiłem coś innego powróciłem w moje stare klimaty Co to jest? Batmobil? ;-) 2 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ja obecnie poruszam się Fordem Focusem Mk1 r99 kombi 1.8 115KM przebieg obecnie to dopiero 80600km kupiony był od pierwszego właściciela. Wcześniej był Opel Vectra r98 kombi 2.0 DTH 101KM zakupiony jako pierwsze moje autko od starszego brata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Co to jest? Batmobil? ;-) fałałi Edytowane 9 Września 2012 przez pecha (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Głównie Alfa 156 1.8 TS Czasami Volvo s40 1.9TDI + jako, że pracuje w komisie multum innych marek Edytowane 10 Września 2012 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Również jak Scyzer Alfa 156 1,6 TS i odkąd ją mam czyli od pół roku wbrew wielu opinii na temat włoskich samochodów "odpukać w niemalowane" nie mam z nią dużych problemów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Od sierpnia ujeżdżam Hondę Civic VII - 2004 rok, silnik wystarczający 1.6 V-TEC, 110KM. Daje radę, dynamiczne poruszanie się jak najbardziej i zadowalający v-max Gdy chcę po...pojeździć szybko, to wsiadam na motocykl Spalanie stoi na przyzwoitym poziomie: 7,5l w mieście oraz 5,8l na trasie. Poniżej fotka z wakacji, jeszcze przed przyciemnianiem szyb 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Również jak Scyzer Alfa 156 1,6 TS i odkąd ją mam czyli od pół roku wbrew wielu opinii na temat włoskich samochodów "odpukać w niemalowane" nie mam z nią dużych problemów. Bo w alfach poza zawieszeniem nic się nie psuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Pecha, nie wiem czy to ciebie widziałem w Łodzi ale raczej tak i to autko poruszyło mojej szare komórki do znalezienia nazwy tego czegoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jak zakupy, śnieg,deszcz i słota ja pomykam Pitkiem dwadwa. I niech gadają co chcą, lubię go bardzo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas18 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jeżeli o 4 kółka to czeka na mnie Volvo v40 1.9TDI z 2003r. oraz okazjonalnie cytryna DS5 silnik 2.0 160KM z hakiem, a dwa kółka się szykują tylko nie wiem czy jeszcze na ten rok kupować czy w przyszłym, ale w planach 600-ka chyba yamaha thundercat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Audi A6 avant 2.5 TDI R5 1994r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nazywa się żółtek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Renault Megane Scenic, '99r., 1.9 DTi. W planach już samochód o nieco sportowym zacięciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nazywa się żółtek czemu to takie wysokie;O? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 czemu to takie wysokie;O? Bo ja na wsi mieszkam i czasem muszem pole tym obrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 przystosowany do kolein nie powiesi się 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dzień końca świata okazał się ostatnim dla mojego autka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Odwrócił się brzuchem do góry kilka razy i już nie pojechał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Taka ładna MR2 żółta http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Z tobą wszystko OK? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 upsss szkoda auta ale co z tobą? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Toyka to bezpieczne autko, można powiedzieć, że wyszedłem bez szwanku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 wyklepiesz 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Może i tak ale ja już do niego nie wsiądę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Może i tak ale ja już do niego nie wsiądę Dobre. Obyś sam nie kupił takiego następnego bo już nie wysiądziesz 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Dobre. Obyś sam nie kupił takiego następnego bo już nie wysiądziesz Ale o co Ci chodzi? Autko jest prawie nienaruszone A tak na serio to silnik prawdopodobnie z niego wyjmę ze skrzynią, fotele i dach brezentowy bo tylko to się ostało... Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Luki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 kolega miał na myśli że wyklepiesz i załadujesz kogoś w konia,tylko się nie wyraźnie wysłowił http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi