Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Motocykliści na czterech kołach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja bym sobie chętnie strzelił Lancera np.

http://autanowe.otomoto.pl/oferta/Mitsubishi,Lancer,sedan,benzynowy,do_odbioru,id-4126976.html?maNCClickId=8522397

niestety aktualnie nie dysponuję taką ilością gotówki, więc mogę co najwyżej sprezentować sobie coś takiego: :smile:

http://allegro.pl/mitshubishi-lancer-evo-autko-do-drftu-4wd-manga-i2252624334.html

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Tak o 4oohttp://otomoto.pl/show?id=C23697342

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

17" :P No ja nie mogę przeżyć tamtych 19"... No ale coraz bardziej się zastanawiam nad nimi, także zobaczymy:P Tylko szkoda, że są w cenie samochodu...

Opublikowano

2002 co z tego jak to ulubiony kolor korozja;D

Opublikowano

A to ja mam monitor brudny;D haha myslalem ze klape wżera;D ale to dałewo

Opublikowano

Dałewo przejeździ niejedną E-klase z 2004. Kumpel ma właśnie E-klase 2004 i zaczała rdza wpierdzielać klapę :P Mercedesy i BMW według mnie się skonczyły, ale to juz inna dyskusja...

Opublikowano

To ten mercedes był chyba w bałtyku myty;p

Opublikowano

S klasy 2003-04 już zaczęły gnić maski klapy itp

Opublikowano

Moja puszka to Vw Golf IV 1.9TDI 110KM Jeżdżę nim od 2 lat i ani razu mnie nie zawiódł :smile:

Opublikowano

S klasy 2003-04 już zaczęły gnić maski klapy itp

Mowa była o E
Opublikowano

A ja Sobie śmigam takim wynalazkiem. 1,6 VTEC. '90 bez wnętrza :biggrin:Dołączona grafika

Opublikowano

Mam to do Siebie, że nie lubię zbędnego balastu. Lubię spartańskie warunki za kierownicą, dzięki czemu nie rozpraszają mnie pierdoły :biggrin:

Opublikowano

lubie takie hondy. sam mysle czy nie kupic takiej ale chcialbym od 150 km w gore.

Opublikowano

Mądry wybór QRS;D

aha, teraz rozumiem skąd Twoje zadowolenie :biggrin:

ja dopiero zaczynam prawko ale już czeka a4 2.5 TDi v6

Opublikowano

aha, teraz rozumiem skąd Twoje zadowolenie :biggrin:

;D tee v6
Opublikowano

lubie takie hondy. sam mysle czy nie kupic takiej ale chcialbym od 150 km w gore.

Myślę, że to nie jest problem. Jest mnóstwo opcji poruszania sie 200+ konnym civiciem. Pytanie do czego Ci to auto bo na pewno nie do jeżdżenia po zakrętach. 160-180 KM w zupełności wystarcza do zabawy. Zapewniam :biggrin: