Skocz do zawartości

Motocykliści na czterech kołach

ffojtus

Rekomendowane odpowiedzi

lpg jest dobra sekwencja na której spisuje sie dobrze. początkowo plan był taki że miało być rodzinne kombi i dlatego decyzja o lpg.dopiero później stała się weekendową zabawką

a tu macie mojego kilera BMW !!!!! tak wyglądała.....

325i 192 km to setki robiłem, szkoda że powyżej 130 km/h brakowało momentu, bo BMW by zdziwko totalnie złapało.....

a silnik był tylko 1.6 8v 100 km (OPEL CORSA A '89) GSi................

SAJONARA!

Dołączona grafika

dodam że zawieszenie było opuszczone przód o 60mm a tył 40mm (klin)

niestety na Łódzkie warunki, nie nadaje się, szkoda zębów i kręgosłupa;

ale w zakrętach bomba;

flm_1469546259__maly_rider.jpg

Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej...

Konnes co ty mówisz dobry zawias daje rade ja w swojej mam skok przód 19mm tył 25mm http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif , ale to fakt niejeden z bmw czuje bul ból między udami jak nie daje rady takiej starej corsinie :decayed: ona tak poprostu po prostu odchodzi ale wtedy jest podobna odpowiedz ;następnym razem zobaczymy , nie mam gazy , nie załączyłem pb a na gazie nie jedzie itd... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

Edytowane przez scOti
ort. (wyświetl historię edycji)

007.gif

fajna przekladkajezeli bym zostawial swoja biemdablju to koniecznie zmiana silnika bo m20b25 nie starcza

a moja następna będzie coupe i właśnie z m20 można pokombinować z dyfrem i jest znośnie :biggrin:

A moja przyszła którą odkupuje od mamy;P

Dołączona grafika

a że chce ją to trzeba było mały remoncik zrobić bo 240 tys już wybiło;)

Dołączona grafika

Więc popychacze itp założone nowe orginalne;D Koszta troszkę były;)

i jeszcze jutro kończę bo narazie wygląda tak

Dołączona grafika

w 2.5 TDI jest Potencjał;)

Ja zimą latam Golfem MK4 1.9 TDi 100PH. Rocznik 2003, przebieg 236tysi z groszem. Czasem podróżuję Fiatem Ducato 2,3 Multijet. i VW polo 1,4 benzyna 60PHJak jest cięższy teren to od staruszków pożyczam Forda Rangera 2,5 TDCi - taki pickup.

Moj brat ma juz na tym silniku (2,5 TDI) przejechane 480tys a byl sprowadzony przy przebiegu 200tys wiec mozliwe ze ma duzo wiecej niz wskazuje obecny przebieg. Mocy ma duzo dzwiek tez fajny (w koncu V6) jest po chipie na 210km. "Jak kto dba tak i ma"

2.5 TDI v6 nie ma najlepszej opini. Jak u was?

U nas jest inaczej tylko że to auto nie ma chwili odpoczynku ;D i się jedna krzywka spieprzyła i pukało no to żeśmy zrobili wszystko ;) , a co do przebiegu to jest dokładnie udokumentowany

• 2 miesiące temu...
działkowy emeryt

U nas jest inaczej tylko że to auto nie ma chwili odpoczynku ;D i się jedna krzywka spieprzyła i pukało no to żeśmy zrobili wszystko ;) , a co do przebiegu to jest dokładnie udokumentowany

nie wiem który konkretnie silnik TDI V6 macie na myśli (AFB, AKN, AKE, AYM, BAU, BCZ, BDG ??, moce od 150 do 180KM, montowane w Superbie 2,5TDI, A6-C5 i A4-B6...), ale to wręcz producent tych silników VAG przyznaje, że w wyniku wady konstrukcyjnej zacierają się elementy rozrządu (wałki, dźwignie zaworowe, hydropopychacze i podkładki na trzpieniach zaworowych). Również wadliwa jest tam stosowana pompa typoszeregu VP44. Wadliwy jest też system smarowania. W wyniku rozszczelnienia silnika, za sprawą źle odpowietrzonej skrzyni korbowej, samochód zaczyna kopcić i traci moc.

Oczywiście, nie wszystkie silniki i nie w każdym przypadku, ale zgodnie z informacją VAG ten silnik to jedna z ich najmniej udanych konstrukcji.

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...