Olo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Moje clio Tzn. mojej mamy 1.4 16v 98km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ha . a ja ileś czasu temu ale niedawno ;D , a 26 listopada Zakupiłem od Kolegi Sailora Audi 90 Coupe .i ona se była w totalnie ujowym stanie i silnikowo i wizualnie;P , ale silniczek już cyka jak ta lala , a z optyki się robi;) I to jest 2.3E Wczoraj była robiona i wyglądała tak A już wygląda tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zaje...cie się cieszę, że dajesz rade z Audiczką :)Aż się łezka w oku kręci... :drool:Mam nadzieję że jak będzie już gotowa to będę mógł zobaczyć efekty :DZnalazłem do niej stary przepływomierz - ten uszkodzony oraz uwaga, maskownicę na akumulator.Która z tego co wiem jest białym krukiem, oczywiście jak chcesz to przekaże Ci te rzeczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Przepływka już zrobiona , ale ta maskownica by się przydała ;)a zrobiłem w niej kompletny rozrząd , wymieniłem oby dwa łożyska w alternatorze , musiałem wyczyśćić całą nagrzewnice bo była zapchana że japierdziele, płyn chłodniczy to fart że nie zamarznął bo do -5 nawet nie podskoczył ale już jest koncentrat wlany , zawory wyregulowane , wtryski są inne założone bo szef miał 2 taki silnik w za***istym stanie . więc sobie przełożyłem olej wszystko pozmieniane , uszczelniacz pod wałem korbowym zmieniony bo olej ciekł , no tak wyglądał mój wczorajszy dzień ;pA zresztą co mam nie dawać rady ,dla mnie robienie audi to przyjemność ;D a ten stary co mam to lekko podgięty próboje go zregenerować młotkiem ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Roboty trochę miałeś, ale widzę że warto było Czekam na efekt końcowy Twojej Audicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Roboty trochę miałeś, ale widzę że warto było Czekam na efekt końcowy Twojej Audicy Oj tam we wszystko trzeba wsadzić troszku pracy raz więcej raz mniej dla mnie to przyjemność robić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 fajnie bedzie z kim ścigać na deelu hehe (ja corse robiłem 4 lata) a ile w czsie tej przyjemności 4paków poszło? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Heh. ta to robiona nie na ściganko , drugą chce taką tylko że 2.2T i tamtą rezać;DTa to na trzeźwo;D bo szef był heh;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 U mnie w rodzinie panuje dość ciekawa zasada: Osoba która wybiera się najdalej. bierze najwygodniejszy samochód. Wszystkie auta są wspólne i każdy o nie dba najlepiej jak potrafi Pierwsze auto to Citroen C5 z 2004 roku. Silnik 2.2 HDi około 180 km. Nie pamiętam dokładnie. Samochód bardzo wygodny, duży. Zawieszenie 3 generacji które na razie nie sprawiło kłopotu, pomimo przebiegu ponad 350 000 kilometrów. Samochód do 5 lat był bezawaryjny. Później zaczął wyrzucać jakieś dziwne komunikaty, otwierał sam bagażnik na skrzyżowaniach, wariował z Filtrem cząsteczek stałych, pokazywał błędy hamulcy itd. Po przegraniu softu uspokoił się ... zobaczymy na jak długo Kolejna auto to astra G. 2.0.diesel o mocy 82 Koni .... idealny do miasta i do 100 km/h. Później brakuje mu mocy. Ogólnie polecam. Sprowadzona z Holandii. Mało komfortowa do jazdy w 5 osób. Kolejny samochód to skoda felicia z 98 roku. Kupiona jako rozbita za grosze, naprawiona i miała szybko zostać sprzedana. Jednak tak się wybierałem na giełde, że doszedłem do wniosku by u mnie została. Tym bardziej że ma gaz. Jak jeździłem bez przerwy ciężarówkami to bardzo mi się przydawała. Jechałem nią do pracy w niedziele w nocy, stała do soboty i mogłem sobie spokojnie wrócić do domu bez proszenia by ktoś mnie odebrał lub zawiózł. Następne auto to zabytek. Jest to Maluch z 1978 roku. Kolor kość słoniowa. Oczywiście stara tapicerka. Auto oryginalnie ma przejechane 42 000 km ! Posiadam wszystkie dokumenty, całą historie łącznie z fakturami z ASO. ( naprawiany tylko w ASO. Nawet gdy była urwana klamka wewnątrz, to też naprawa była w serwisie ) Udało mi się go kupić od moja wuja ... któremu zdrowie już nie pozwalało na jazde. Stoi w garażu przykryty plandeką. Jeszcze trochę go przytrzymam i wyląduje na allegro http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja śmigam Golfem Mk1 1,6d z 1983roku,Akurat że tak powiem w trakcie renowacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 pozbyłem się celiczek jednej 2.0 gti drugiej 2.0 turbo 4wd jakiś czas temu żonka otrzymała hujdaja sonatke z 98roku 2.5 V6 awtomat ja sobie kupiłem klamotka Bóg Mnie Wybrał e34 w combi z oszczędnym 3 litrowym V8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 panczo widzę że wybierasz silniczki raczej nie do spokojnej jazdy . hardkor . utrzymanie takowych to koszmar , ale jazda zapewne daje frajdę 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 a ja po włosku.... ( w sumie nie dziwota bo naprawiam włoszczyznę - głównie alfy) Stilo 1,9 JTD z powerboxem i Alfa 156 2,4 JTD, którą obecnie ujeżdza mój tatuś. Tak wiem włoskie się psują..... ale akurat nie moje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A tutaj drugi sprzęt, a własciwie trzeci sprzęt Więcej o nim, w dziale SPRZEDAM http://motocykle-lodz.pl/topic/766-sprzedam-opel-tigra-16-16v-lpg-tigra-team/page__pid__17899#entry17899 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 rejestracja szatańska;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 panczo widzę że wybierasz silniczki raczej nie do spokojnej jazdy . hardkor . utrzymanie takowych to koszmar , ale jazda zapewne daje frajdęszału nie ma zautomatyzowane V6 w hujdaju raczej nadaje sie do dostojniej i dość oszczędnej jazdy przy lekkiej nodze potrafi spalić mniej niż nie jedna wyzyłowana 2.0 a V8 w becie cóż dało by rade po odchudzeniu auta przynajmniej o 700 kilo w innym przypadku jest to tylko troche szybsze kombi które czasem poślizgnie się na zakręcie. W obu przypadkach używane paliwo do napędzania garków jest podobne jak w kuchence gazowej - bez niego w tych czasach mogło by być ciężko zatankować 14 cylindrów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No autami troszkę pośmigałem,kilka na handel i kilka posiadałem, np.1. i zarazem najlepszy:Corsa A '89, 1.6 GSI 100 konny - WYMIATAŁ!!!!!!!!potem:- Honda Civic Coupe 1.5 '94;- Passat B5 lift '99 1.9 TDi 110 km- Mitsubishi Galant 1.8 TD '90 (mój wół robocz, oj sprawdził się przy budowie domu....)Obecnie Mitsubishi Galany 2.4 GDi benzyna '99 fajna bryczka;NAJGORZEJ wspominam posiadanie, choc na chwilę:Passat B6 2.0 TDi, FUUUUUUIIIIIIoraz Mercedes Vaneo 1.7 CDi (fatalnie wytłuczony egzemplarz.....)i takie tam Mondeo 2.5 V6 i inne....Wracam do 1 śladów!!!! 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Chevrolet Lacetti 1,4 16V 2005Fiat CC 900 WRC 1995 Toyota Yaris 1,3 2008 [L]Mercedes V170 1939r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Niestety moje latanie bokiem dzisiaj skonczyło sie przykre dla mnie gdyz rozjebalem sworzeń wahacza 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Niestety moje latanie bokiem dzisiaj skonczyło sie przykre dla mnie gdyz rozjebalem sworzeń wahacza No talent normalnie;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dziekuje dziekuje ( ale kto pomyślał ze zaraz lód sie skonczy i bedzie asfalt XD ) Jutro skocze na Giełdzie i kupie... (20zl) ;p I DALEJ BOKIEM! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 a to moje auto: Uploaded with ImageShack.us 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jaki silnik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 m50b25dla niewtajemniczonych2,5l 24V 192KM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To jest ta co stoi tu na rogu więcka a strzelców? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi