Olo Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Moja audica, to znaczy mojego taty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beez_znaczenia --- czarny Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Citroen berlingo III fantasycznie obklejony w firmowe barwy1.6 D 90 kucy:P i jeżdzi całkiem, całkiem jak na taką puszeczkę.pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Reno Clio 1.5 dci Rower marka kellys napęd dwa pedały i własna siła w nogach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wzorowany na T-34 (konstruktorzy zapomnieli tylko o wieżyczce) - VW "dreswagen" golf II 1.6, 1991. Kolor rdzawy z przebijającą bielą. Niezniszczalny czołg osobowy. A jak inne pojazdy, to Kross Level A2 biało-czarny. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabłona-e30 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Kolor rdzawy Początki Rost Style :decayed: 0 Cytuj Admin: Nie przesadzaj z wielkością sygnatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Zgadza się. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 widzę że zaraz trzeba będzie jednak założyć temat o rowerach :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 obecnie zostala nam jedna z dwoch babć skarbonek ta mocniejszaToyota Celica 2.0 turbo 4wd 91 rok wersja hamerykanska tzw. All trac ale bede chcial zmiany jezdze celicami juz ponad 6 lat i z lekka mi sie znudzily. Oprocz tego mamy z żonką taki oszzczędny dupowozik hyundaia sonate 98r 2.5 v6 awtomat i podtlenek lpg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo123 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Toyota Celica 2.0ja też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 panowie Panczo i stivo123, w takim razie przy kupnie będę uderzać do was o porady, z tym że będę raczej celować w najnowszą generację :> Szkoda że nie 2012 - koncepty wyglądają po prostu bosko < 3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 a ja mam takiego starego 19 letniego opl;la aż wstyd pisać ale cóż może ktoś sie zlituje nad nią 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 a ja terroryzuje LDZ Golfem 4 Cabrio foty dodam jakos niedlugo ;] JAKUBKO bardzo fajna corsa jakbys chcial sprzedac chetnie sie zainteresuje ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) cwec3 Edytowane 23 Marca 2013 przez lukasz92 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 i całkiem ładnie się zbiera ;]Jak wreszcie zrobię Tigre to się ustawiamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Volkswagen Polo 1.3 1994 benzynka...nie ma lipy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 a ja mam takiego starego 19 letniego opl;la aż wstyd pisać ale cóż może ktoś sie zlituje nad niąNie martw się, mój w przyszłym roku skończy 21 lat i dopóki całkiem nie padnie, to go nie oddam 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Patrycja potrzymaj jeszcze troche i bedziesz mogla zarejestrowac jako zabytek ;d;d;d; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A to moje sprzęty Volkswagen Polo & Yamaha R1 Polo 18-stka w tym roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 eee no BYKU polo jak nowe normalnie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 kupejka, nie pogadasz, kiedys mi sie taki marzyl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Byku, to ma ogolnie komis przed domem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Oj tam, oj tam, od razu komis:PPolo bardzo przyjemne i wdzięczne auto, zdecydowanie polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Audi bardzo ladne. Tez posiadalem polo z 1994 tylko ze 1.0 w benz. Cale szczescie zamienilem sie na kawasaki Zx6r 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Peugeot 406, 96r, 1,8 benzynka. Bardzo wdzięczne autko 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ja mam kawe 1.0 na pełnym wtrysku i opelka 2 litrowego to wiecej niz w kawie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi