Zebra Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam, Chciałam póki co pozostać anonimowa, ale za namową Daniela33650 postanowiłam się ujawnić Na forum trafiłam w związku z wydarzeniami z 6 lipca 2012r. W najbliższych planach mam zakup motocykla, no i przede wszystkim prawko. Obiecuje, że nie będę spamować, bo jako laik mam raczej niewiele do powiedzenia, ale chętnie wysłucham/wyczytam wszystkie porady. Historia z motocyklami? W telegraficznym skrócie - "nawrócona". 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Dann Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Wreszcie mnie posłuchała :D to tak za krótki opis co to za wydarzenie 6 lipca ? nic nam nie wiadomo po trzecie uprzedzając co nie których użytkowników forum pokaż fajsa :D P.S Witamy jeszcze raz na forum Życze dobrego i godnego wyboru 2oo oraz zdania za 1-szym razem prawa do kierowania A1 , A2 ,A Edytowane 9 Stycznia 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Suchy-wolk Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Cześć 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Emil89 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Cześć i powodzenia w trafnym wyborze motorka oraz zdania za pierwszym razem prawka LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Jędrzej Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Paczenko Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Moto wybrane, a FB - jestem wśród 766 osób lubiących 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
AgaJaga Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
żółwik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif jakie moto planujesz 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 na początek ćwiartkę Hondy 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Dann Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wiedziałem że Honda moja krew :D :D :D 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
chylon Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 witam i LwG 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Andree-stary wyga Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Cześć 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Aidekk Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witaj i do zobaczenia w sezonie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Różowa Pantera Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Bliźniak Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
lajcik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 no siemaneczko te te nie tylko twoja zielony honda git produkcja 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi