piotreklodz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Hej. Podpowiedzcie mi gdzie w Łodzi znajdę jakiś sklep dobrze zaopatrzony w ciuchy, akcesoria enduro. Na razie chodzi mi o zbroję i ochraniacze na kolana. Wszystkie sklepy któe znam są bardzo ubogie w takie rzeczy, jedyne zbroje jakie mają to jakaś chińszczyzna za 180-200zł. Poszukuję konkretnie zbroi ufo scorpion i porządnych nakolanników. Wiem że są na allegro, ale bez przymierzenia się nie zdecyduję. SKlep na Piotrkowskiej 176 (przy Milnowej) jest ciągle zamknięty, ktoś wie co się z nim dzieje? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
działkowy emeryt Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Motopublica - aktualnie na Włókniarzy vis a vis dw. Łódź Kaliska (duży czoper na dachu budynku). Mają buty, nakolanniki, zbroje, buzery, rękawice, kaski, itd... zobacz - może tam akurat? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
pablo_65 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 polecam http://enduro-cross.pl/ chłopaki z Łodzi, maja sklep na Cyprysowej 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 polecam http://enduro-cross.pl/ chłopaki z Łodzi, maja sklep na Cyprysowej Dzięki, fajny asortyment mają na stronce. Co do motopubliki to na miejscu nie mają... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Kamcia Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja jezdze na quadzie to zaopatrujemy sie tez w Głownie przy samej trasie przed swiatłami w Głownie. 0 Cytuj
Młody Biały Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Sklep enduro-cross.pl Piotrkowskiej 276 przeniósł się na Cyprysowa 11A Edytowane 7 Lutego 2013 przez Młody Biały (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Ufo scorpiona masz w dwóch rozmiarach m/s und l/xl. Przy moich 172 i 70 kg pierwszy rozmiar idealnie leży. Uważaj na podróby scorpiona bo pełno ich. Jak chcesz pancerne nakolanniki weź pod uwagę thor force. Mam je i jestem zadowolony. Jeno trzeba się do nich przyzwyczaić trochę bo są dosyć masywne. Schowanie ich pod spodnie to wyzwanie Zakrywają połowę piszczeli i przy niektórych butach może być problem.. Swoje thory wpuszczam w buta i dosłownie mam koniec regulacji na zapięciu buta. Ale jako zespół but+nakolannik idealnie się uzupełniają Jak chcesz mogę zrobić foto jak leżą na nodze z buciorami Edytowane 9 Lutego 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Masz bezpośrednie porównanie oryginalnego scorpiona ufo z podróbkami? Bo zastanawiam się czy warto dopłacać 3 stówki... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Dawid Xrv Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Nie, bezpośredniego brak. W rękach tylko ten prawdziwy ufo. Szukając zbroi i czytając wyszperałem na forach, że zbroje imitujące scprpiona, datex itp. wykonane są z twardego, mało-elastycznego materiału. W scorpionie część ochraniającą pierś pod naciskiem ręki możesz wygiąć, jest sprężysta, w podróbkach już jest twardo co może być wkurw...e przy układaniu się na ciele. Ale i tak najlepiej byłoby założyć jedno i drugie i porównać. Zaraz poleci pw 0 Cytuj
rod970 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 a na quada co proponujecie do ubioru konkretnego ? 0 Cytuj
Barracuda Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 OP1 z maską gazową 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi