Muodyv6 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 tak jak w temacie, poszukuję speca od volkswagena. który zrobi swapa na większy silnik.
Zidus Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jeden z forum robił swapa na 2.0 w Corsie, poszukaj popytaj
JAKUBKO Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 co ty 2 litry w corsie? AAA musze go poznać ale to musi za***rdalać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif www. Serwisuj sie u KUBY .pl
MateuszZR7 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Swapa rób sobie sam dasz radę Jeżeli będziesz miał problemy to pewnie z elektryką i poszukaj dobrego speca. Dobrze by było jeszcze gdybyś poznał jakąś osobą co wsadzała do danego auta taki silnik i może Ci podpowiedzieć triki itp. Ja już to przerabiałem na własnej skórze i zastanów się czy na 100% warto
Muodyv6 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właśnie elektrykę moge sobie sam zrobić, chciałbym tylko aby ktoś kto ogarnia wsadził umocował wymierzył itp. i tyla a tego nie dam rady bo w moim poduszki były z frontu i ztyłu a w tym silniku były na podłużnicach
Zidus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jakubko jak już go poznasz to ogarnij mi bilet na przejazd taką furą ^^
Muodyv6 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dobra temat do zamknięcia;) spec znaleziony
Rekomendowane odpowiedzi