Paczenko Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 (edited) Witam , mam problem ponieważ chciałem ostatnio wymienić uszczelniacze w przednim amortyzatorze . Odałem go do serwisu na Inflanckiej 8 lecz mechanicy twierdza że nie mogą odkrecić górnych korków bez zniszczenia lag . Czy zna ktoś może jakiś warsztat zajmujący się typowo zawieszeniami motocyklowymi lub wie co w takiej sytuacji zrobić ? Edited January 4, 2013 by Paczenko (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komandosnr1 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Moim zdaniem najlepiej było by je przykręcić do motocykla, ale skręcić tylko śróby przy dolnej półce i wtedy założyć klucz na korki i odkręcić, musi pujść nie ma bata, a wtedy lag nie zniszczysz napewno 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
działkowy emeryt Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 primo - zmień szybciutko mechaników - ci niech idą naprawiać traktory secundo - da się np tak jak sugeruje kolega desantowiec powyżej, ale jest jeszcze parę innych skutecznych metod - podstawa to dobre narzędzia i mocny, pewny chwyt lagi tertio - wujek google nie gryzie - dlaczego nie szukasz? -> http://www.eaglets.pl/forum/viewthread.php?thread_id=4988 quatro - poszukaj na forum mechanika - jest ich przynajmniej kilku (Jakubko, MadPaweł...) - każdy zrobi to skutecznie i bez fochów - bo w końcu za Twoje talary ;-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paczenko Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Wiem jak je rozłożyć lecz nie mam takiego klucza aby to odkręcić dlatego oddałem je do serwisu ale dzwoniłem jeszcze do 5 i oddam je gdzie indziej . Za rady bardzo dziękuje . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts