Skocz do zawartości

Przedni Amortyzator W Gilera Eaglet

Paczenko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam problem ponieważ chciałem ostatnio wymienić uszczelniacze w przednim amortyzatorze . Odałem go do serwisu na Inflanckiej 8 lecz mechanicy twierdza że nie mogą odkrecić górnych korków bez zniszczenia lag . Czy zna ktoś może jakiś warsztat zajmujący się typowo zawieszeniami motocyklowymi lub wie co w takiej sytuacji zrobić ?

Edytowane przez Paczenko (wyświetl historię edycji)

Moim zdaniem najlepiej było by je przykręcić do motocykla, ale skręcić tylko śróby przy dolnej półce i wtedy założyć klucz na korki i odkręcić, musi pujść nie ma bata, a wtedy lag nie zniszczysz napewno ;)

działkowy emeryt

primo - zmień szybciutko mechaników - ci niech idą naprawiać traktory

secundo - da się np tak jak sugeruje kolega desantowiec powyżej, ale jest jeszcze parę innych skutecznych metod - podstawa to dobre narzędzia i mocny, pewny chwyt lagi

tertio - wujek google nie gryzie - dlaczego nie szukasz? -> http://www.eaglets.pl/forum/viewthread.php?thread_id=4988

quatro - poszukaj na forum mechanika - jest ich przynajmniej kilku (Jakubko, MadPaweł...) - każdy zrobi to skutecznie i bez fochów - bo w końcu za Twoje talary ;-)

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Wiem jak je rozłożyć lecz nie mam takiego klucza aby to odkręcić dlatego oddałem je do serwisu ale dzwoniłem jeszcze do 5 i oddam je gdzie indziej . Za rady bardzo dziękuje .