Paczenko Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Witam , mam problem ponieważ chciałem ostatnio wymienić uszczelniacze w przednim amortyzatorze . Odałem go do serwisu na Inflanckiej 8 lecz mechanicy twierdza że nie mogą odkrecić górnych korków bez zniszczenia lag . Czy zna ktoś może jakiś warsztat zajmujący się typowo zawieszeniami motocyklowymi lub wie co w takiej sytuacji zrobić ? Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Paczenko (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandosnr1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Moim zdaniem najlepiej było by je przykręcić do motocykla, ale skręcić tylko śróby przy dolnej półce i wtedy założyć klucz na korki i odkręcić, musi pujść nie ma bata, a wtedy lag nie zniszczysz napewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 primo - zmień szybciutko mechaników - ci niech idą naprawiać traktory secundo - da się np tak jak sugeruje kolega desantowiec powyżej, ale jest jeszcze parę innych skutecznych metod - podstawa to dobre narzędzia i mocny, pewny chwyt lagi tertio - wujek google nie gryzie - dlaczego nie szukasz? -> http://www.eaglets.pl/forum/viewthread.php?thread_id=4988 quatro - poszukaj na forum mechanika - jest ich przynajmniej kilku (Jakubko, MadPaweł...) - każdy zrobi to skutecznie i bez fochów - bo w końcu za Twoje talary ;-) 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczenko Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wiem jak je rozłożyć lecz nie mam takiego klucza aby to odkręcić dlatego oddałem je do serwisu ale dzwoniłem jeszcze do 5 i oddam je gdzie indziej . Za rady bardzo dziękuje . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi