Adasi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Moja (pierwsza) maszyna, już tęsknię za wiosną.... Pełna seria prócz: - migacze które trzeba zmienić, bo są raz że nie widoczne, dwa że się rozpadają..... - wydech Scorpiona.... różowy w planach: - zmiana klamek - zmiana tankpada bo jest częściowo podarty Do tej pory przejechałem dopiero ze 2tyś km. Narazie jest fajnie, ale jak tylko się zacznie wiosna to jadę na jakieś doszkalanie techniki jazdy. Przyda mi się napewno.... Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Adasi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Grubo jak na pierwszą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Gratulacje !!! Dobry wybór Też zaczynałem od yamahy R Podobna do Juliana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bardzo ładny motocykl, ja osobiście szalałem kiedyś za r6 rocznika 2003 do 2006 te są wręcz doskonałe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ładna jest Najlepsze malowanie dla r6 Bynajmniej moim skromnym zdaniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Znaczy teren 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 R-ki są zaj...te 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ale jak tylko się zacznie wiosna to jadę na jakieś doszkalanie techniki jazdy. Przyda mi się napewno.... Na dell-u masz za darmo szkolenia,ładne moto 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Tak na prawdę kupiłem ją, bo akurat kumpel sprzedawał i było pewne moto do wzięcia za dobre pieniądze Inaczej pewnie dalej bym się zastanawiał, że a może kupić a może nie hehe. Znaczy teren Nie zauważyłem nawet. Na szczęście to nie moje dzieło tylko skuterzysty który się wpier@*( na moje miejsce parkingowe.... Na dell-u masz za darmo szkolenia,ładne moto A na dellu bywałem bardzo często jak jeszcze było ciepło. Wolę sobie na torze polatać i się co nieco poduczyć. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Adasi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wolę sobie na torze polatać i się co nieco poduczyć. zdecydowanie dobry ruch, bo tylną gumę masz "miszcza prostej" ... ładny motocykl! 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 zdecydowanie dobry ruch, bo tylną gumę masz "miszcza prostej" ... ładny motocykl! To fota zrobiona, jak moto miałem przez tydzień. Już jest zdecydowanie lepiej. Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 To fota zrobiona, jak moto miałem przez tydzień. Już jest zdecydowanie lepiej. Dzięki znaczy moto już tak ładnie nie wygląda? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 To fota zrobiona, jak moto miałem przez tydzień. Już jest zdecydowanie lepiej. Raczej nie sądzę, żebyś podniósł skilla w tak krótkim czasie - chyba, że mieszkasz w słonecznej Hiszpanii i codziennie kręcisz kilkadziesiąt kilometrów po winklach Co do motocykla - mega fajny, wiem coś o tym Moja jest minimalnie młodsza, ale też jeszcze na gaziorach Poleciałeś trochę z tym pierwszym sprzętem, ale podobno do odważnych świat należy. Trzeba tylko pamiętać, żeby zachować rozsądek, żeby ten świat nadal był Twój Ahh i chcę fotkę motocykla z drugiej strony - zaintrygował mnie ten różowy komin 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 a z 2 strony chou chou z różową kokardką na uchu przywiązany do owiewki 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Czyżby Adaś wstydził się tego różu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Raczej nie sądzę, żebyś podniósł skilla w tak krótkim czasie - chyba, że mieszkasz w słonecznej Hiszpanii i codziennie kręcisz kilkadziesiąt kilometrów po winklach Musisz uwierzyć na słowo zatem Rewelacji nie ma, ale na pewno idzie mi zdecydowanie lepiej. Co do motocykla - mega fajny, wiem coś o tym Moja jest minimalnie młodsza, ale też jeszcze na gaziorach Poleciałeś trochę z tym pierwszym sprzętem, ale podobno do odważnych świat należy. Trzeba tylko pamiętać, żeby zachować rozsądek, żeby ten świat nadal był Twój Mam dużo doświadczenia w wyścigach torowych (ulicznych też ) z samochodu, mimo że dużo ludzi mówi że to nie ma żadnego znaczenia jestem odmiennego zdania. Staram się zdecydowanie nie szaleć, a jeżdżąc w paczkach staram się trzymać bardziej z tyłu. Ahh i chcę fotkę motocykla z drugiej strony - zaintrygował mnie ten różowy komin Kurde musze jakiś fotek poszukać, bo teraz moto stoi u kumpla. a z 2 strony chou chou z różową kokardką na uchu przywiązany do owiewki Dokładnie tak jak mówisz Róż power! Czyżby Adaś wstydził się tego różu ? Wstydził to nie, cieszę się że tak to wszystkim humor poprawia. Dawno nie byłem obiektem tylu dowcipów hehehhe Podrzucę fotę komina wkrótce. Lepszej foty niestety nie mam: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Musisz uwierzyć na słowo zatem Rewelacji nie ma, ale na pewno idzie mi zdecydowanie lepiej. Mam dużo doświadczenia w wyścigach torowych (ulicznych też ) z samochodu, mimo że dużo ludzi mówi że to nie ma żadnego znaczenia jestem odmiennego zdania. Staram się zdecydowanie nie szaleć, a jeżdżąc w paczkach staram się trzymać bardziej z tyłu. Taaaaa ehh Moto fajne ale trochę małe No i ten różowy. Jakby w sezonie ci nie poszło to mogę go dać córce ? ;P (to z filmu) Sorry nie mogłem się powstrzymać W każdym bądź razie powodzenia Edytowane 6 Stycznia 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mam dużo doświadczenia w wyścigach torowych (ulicznych też ) z samochodu, mimo że dużo ludzi mówi że to nie ma żadnego znaczenia jestem odmiennego zdania. Staram się zdecydowanie nie szaleć, a jeżdżąc w paczkach staram się trzymać bardziej z tyłu. Ja też dużo jeździłam na rowerze zanim wsiadłam na motocykl także wiesz, doświadczenie jest A tak poważnie mówiąc 2 tys. km to nic, jeśli to Twój pierwszy motocykl, chyba, że jesteś jednym z tych forumowych talentów, które każdy motocykl ogarniają od ręki, ale to już osobna historia Wydech powalający 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Może zrobiłem i więcej niż 2tyś, nie wiem. Jednak oczywiście to nic. Tak samo jak w samochodzie, jak się przejedzie te 50-100tyś to można powiedzieć, że umie się jeździć - choć niektórym i 1mln km nie pomoże.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 ach te Yamaszki, coś w sobie mają. Ten wydech tu nie pasuje ale tak to git maszyna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 cenię ponadczasowy design tych r6 postaw ją np przy jakimś nowszym sportowym szpeju to nie będzie zbytnio odbiegał swoją linią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi