Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I zgadzam się z dziewczynami, nie zawsze faceci pomogą. Spotkałam się z komentarzami typu: 'jak kobieta jeździ na takiej maszynie, to niech sama sobie z nią radzi'... Nie mam pytań.

To pewnie ci, którym żal .... ściska, że się kiszą w puszkach, a kobieta lata na motocyklu ^_^ Prawdopodobnie też blokują motocyklistów w korkach. Dla zasady. ;)

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

To pewnie ci, którym żal .... ściska, że się kiszą w puszkach, a kobieta lata na motocyklu ^_^ Prawdopodobnie też blokują motocyklistów w korkach. Dla zasady. ;)

A mi się wydaje, że to ci którzy kobietę chcialiby widzieć przy garach... Nie pasujemy do schematu dziewczyny. :smile: Dobrze, że czasy palenia na stosie kobiet niezależnych minęły ;p
Opublikowano

Może być kombinacja dwóch powyższych :decayed:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

I nie chce straszyc ale coraz wiecej widac kobietek na moto :biggrin::riding:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

szkoda, ze nie przeklada sie to na zwiekszenie ilosci facetow przy garach :P

Opublikowano

Haha Gosia dokladnie :biggrin:

Opublikowano

Podobno są najlepszymi kucharzami... Więc panowie do garów ;p

Opublikowano

Mawet i to sie ceni :biggrin:

Opublikowano

a ja tam lubię jak mi plecak tankuje moto :laugh2:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

hah jak mozesz tak wykorzystywac podejrzewam dziewczyne :P

Opublikowano

Witam, kolega nie wykorzystuje płci pięknej, a być może płeć piekna trzyma rękę na kasie( paliwie ) :smile: . Pozdrawiam Gazela. :)ps. co do podnoszenia to tak naprawdę trzeba samemu potrenować bo każdy trochę inaczej jest zbudowany i inne mięśnie ma silniejsze, jedni podnoszą na "nogach" inni dają radę podnieść moto tylko rękoma. Goldę podnosi się np. na nogach mocno zapierając się biodrami w siedzenie. A faktem jest,że jak się znienacka obalisz to adrenalina czyni cuda. :smile:

Opublikowano

hah i tak byc powinno byc :biggrin: ...facet pracuje ...kobieta wydaje i rzadzi :biggrin:

Opublikowano

no no, nie zapędzajmy się tak http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif

jak plecak chce gdzieś jechać, niech tankuje, a co!

a to, że ja jadę przy okazji, bo w sumie nie mam wyjścia - muszę kierować - jakoś to zawsze przeboleję :laugh2:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

haha no nie wierze :biggrin: radzisz sobie :biggrin:

Opublikowano

Witam , grunt to się ustawić, i w ten sposób babeczka myśli ,że ma coś do powiedzenia i wszyscy są szczęśliwi. :smile: Trzeba jeszcze tą metodę potrenować w domu.... :smile: Pozdrawiam Gazela.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

przytrafiło mi sie położyć moto na piasku (plaża) i za żadne skarby nie mogłem postawić go do pionu a pary mi nie brakuje (wzrost 191, waga 1/2 moto) - piasek jest zdradliwy bo grządki. Skoro nie można siłą to trzeba sposobem. Stanąłem od strony na której leżał, chwyciłem za manetkę oraz z tyłu za podstawę kufra i niczym a'la martwym ciągiem 220 kg postawiłem na raz :smile:

Opublikowano

Mi również upadł na śliskiej powierzchni (parkingówka - piasek na gumowej macie). Jak go próbowałem podnieść to tylko go przesuwałem. W końcu nagłym szarpnięciem udało mi się go podnieść, ale było naprawdę ciężko. Moto niby lekkie, bo tylko 190kg, ale miałem spore problemy.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

swój wywaliłem 3 razy ;p i za każdym razem podnosiłem normalnie, 2 razy na lewą raz na prawą (a tylko jeden w tym szlif, żeby nie było, raz parkingówa a raz zapomniałem, że stopki nie rozłożyłem i chciałem moto postawić zadowolony) zawsze moto podnoszę tak szybko, żeby nikt się nie zdążył zorientować co się stało  :biggrin: a to 207 kg + płyny 

Opublikowano

Hehe .A może poprosimy o numer do Burneiki i jak siemoto wywali za telefon przylatuje do nas i podnosi nam .Co to dla niego te 250-300kg.;) 

Opublikowano

Hehe .A może poprosimy o numer do Burneiki i jak siemoto wywali za telefon przylatuje do nas i podnosi nam .Co to dla niego te 250-300kg. ;)

taniej wyjdzie Cię nawpier****lać się stejków i samemu targać moto

:ot:

Opublikowano

taniej wyjdzie Cię nawpier****lać się stejków i samemu targać moto

:ot:

A no masz rację pd ;).To idę po stejki ;P A no i grilla jeszcze muszę skołować;)