Patrycja Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 I zgadzam się z dziewczynami, nie zawsze faceci pomogą. Spotkałam się z komentarzami typu: 'jak kobieta jeździ na takiej maszynie, to niech sama sobie z nią radzi'... Nie mam pytań.To pewnie ci, którym żal .... ściska, że się kiszą w puszkach, a kobieta lata na motocyklu Prawdopodobnie też blokują motocyklistów w korkach. Dla zasady. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 To pewnie ci, którym żal .... ściska, że się kiszą w puszkach, a kobieta lata na motocyklu Prawdopodobnie też blokują motocyklistów w korkach. Dla zasady. A mi się wydaje, że to ci którzy kobietę chcialiby widzieć przy garach... Nie pasujemy do schematu dziewczyny. Dobrze, że czasy palenia na stosie kobiet niezależnych minęły ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Może być kombinacja dwóch powyższych 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 I nie chce straszyc ale coraz wiecej widac kobietek na moto 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 szkoda, ze nie przeklada sie to na zwiekszenie ilosci facetow przy garach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Haha Gosia dokladnie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Podobno są najlepszymi kucharzami... Więc panowie do garów ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja tam lubię od czasu do czasu coś ugotować;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Mawet i to sie ceni 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 a ja tam lubię jak mi plecak tankuje moto 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 hah jak mozesz tak wykorzystywac podejrzewam dziewczyne 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam, kolega nie wykorzystuje płci pięknej, a być może płeć piekna trzyma rękę na kasie( paliwie ) . Pozdrawiam Gazela. :)ps. co do podnoszenia to tak naprawdę trzeba samemu potrenować bo każdy trochę inaczej jest zbudowany i inne mięśnie ma silniejsze, jedni podnoszą na "nogach" inni dają radę podnieść moto tylko rękoma. Goldę podnosi się np. na nogach mocno zapierając się biodrami w siedzenie. A faktem jest,że jak się znienacka obalisz to adrenalina czyni cuda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 hah i tak byc powinno byc ...facet pracuje ...kobieta wydaje i rzadzi 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 no no, nie zapędzajmy się tak http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif jak plecak chce gdzieś jechać, niech tankuje, a co! a to, że ja jadę przy okazji, bo w sumie nie mam wyjścia - muszę kierować - jakoś to zawsze przeboleję 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 haha no nie wierze radzisz sobie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam , grunt to się ustawić, i w ten sposób babeczka myśli ,że ma coś do powiedzenia i wszyscy są szczęśliwi. Trzeba jeszcze tą metodę potrenować w domu.... Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 przytrafiło mi sie położyć moto na piasku (plaża) i za żadne skarby nie mogłem postawić go do pionu a pary mi nie brakuje (wzrost 191, waga 1/2 moto) - piasek jest zdradliwy bo grządki. Skoro nie można siłą to trzeba sposobem. Stanąłem od strony na której leżał, chwyciłem za manetkę oraz z tyłu za podstawę kufra i niczym a'la martwym ciągiem 220 kg postawiłem na raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Mi również upadł na śliskiej powierzchni (parkingówka - piasek na gumowej macie). Jak go próbowałem podnieść to tylko go przesuwałem. W końcu nagłym szarpnięciem udało mi się go podnieść, ale było naprawdę ciężko. Moto niby lekkie, bo tylko 190kg, ale miałem spore problemy. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 swój wywaliłem 3 razy ;p i za każdym razem podnosiłem normalnie, 2 razy na lewą raz na prawą (a tylko jeden w tym szlif, żeby nie było, raz parkingówa a raz zapomniałem, że stopki nie rozłożyłem i chciałem moto postawić zadowolony) zawsze moto podnoszę tak szybko, żeby nikt się nie zdążył zorientować co się stało a to 207 kg + płyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Hehe .A może poprosimy o numer do Burneiki i jak siemoto wywali za telefon przylatuje do nas i podnosi nam .Co to dla niego te 250-300kg. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Hehe .A może poprosimy o numer do Burneiki i jak siemoto wywali za telefon przylatuje do nas i podnosi nam .Co to dla niego te 250-300kg. taniej wyjdzie Cię nawpier****lać się stejków i samemu targać moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 taniej wyjdzie Cię nawpier****lać się stejków i samemu targać moto A no masz rację pd .To idę po stejki ;P A no i grilla jeszcze muszę skołować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 no i grilla jeszcze muszę skołować proszę bardzo http://motocykle-lodz.pl/topic/4242-vi-moto-grill-w-moto-moto-290513r/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi