Patrycja Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nie wiem czy właściwy dział, ale jest to jakieś doszkolenie.W jednym z tematów dziewczyny opisywały problemy z podniesieniem moto. Jeszcze tego nie ćwiczyłam, ale mam zamiar kiedyś (z czyjąś pomocą, jakbym nie dała rady) to poćwiczyć na trawniczku. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Z tego co słyszałem to kucając tyłem trzymajac jedną rekę za kierownice a druga nie wiem za co z boku moto jakos sie podnosi ale wiem ze po wywrotce zawsze miałem tyle adrenaliny w sobie ze podnosiłem normanie nawet moją suke 240kg http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Tez mnie to ciekawi ostatnio jak z miejsca spadlam to w dwie nie dalysmy rady jej podniesc dobrze ze byl trawnik i nic jej sie nie stalo ale ciezko bylo w sumie duzo zalezy od wagi moto moja wazy 250 kg http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif wiec sama napewno nie dalabym rady 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 zobaczcie że ten sposób jest dobry jedynie jak moto leży na prawym boku. Tylko wtedy można wystawić boczną i podnosić. Jak leży na lewym to już inna bajka się z tego robi. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dla mnie obojetnie ktora strona ... i tak nie daje rady http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dlaczego? po prostu musisz bardziej uważać i nie przechylać motocykla w drugą stronę, a jak przechylisz to się położy na tą lepszą stronę i będzie można patent z nóżką zastosować:PJa ostatnio położyłem moto na trawie, żeby zobaczyć czy uda mi się go podnieść. Złapałem za kierę i podniosłem go bez problemu. GSX waży ok 230kg. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No moze wyprobuje ten patent... najlepiej zeby wgl sie nie przewracal 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Na youtube jest filmik jak babka podnosi w ten sposób moto, ale ona jest wyższa i zdecydowanie potężniej zbudowana niż ja. ;/ Mała waży 188 kg i ja jej nie podniosę sama. Pozostaje mi wiec szukanie jakiegoś silnego mężczyzny. Ewentualnie dzwonienie po kolegach z wołaniem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/help.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 albo wyjmujesz telefon, wchodzisz na forum i prosisz żeby szybko ktoś z forum przyjechał pomóc ;] Horneta byłem w stanie podnieść z trawy tak jak Mawet, po prostu od tak za kierownicę - bez żadnych problemów. Tyle że to niecałe 200kg, tak więc żaden ze mnie strong man ;] W autoszkole też podnosiłem na różne sposoby motocykl, ale tam nie leżały one aż tak płasko na ziemi - bo miały bardzo wystające gmole ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ogolnie co by nie bylo to i tak jest ciezko go podniesc :)szkoda ze jest tak malo osob ktore idac obok chca pomoc http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Zdejmiesz kask, zobaczą że dziewczyna to od razu zbiegnie się grupka facetów gotowych pomóc. Poważnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no w sumie jeszcze tego nie praktykowalam jak tak nie bedzie jak mowisz to Cie znajde 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No ewentualnie będziesz musiała się trochę bardziej rozebrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kmicic Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 T. Kulik, też tego uczy w w swojej szkole. http://vod.onet.pl/motocyklicznie,motocyklicznie,1464,1,1473,odcinek.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Hah a widzisz ... latwo sie mowi ze jak dziewczyna i zdejmie kask to juz wszyscy leca na pomoc to nie te czasy Malo juz tych gentelmenów 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Czarnulka - dokladnie, z mojego doswiadczenia - panowie raczej nie rzucaja sie na pomoc... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ale jak się poprosi to nie odmawiają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Lili oby bylo tak jak mowisz.... aczkolwiek malo w to wierze 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 skąd tak mała wiara w mężczyzn ? Mawet dobrze mówi... zdejmujecie kask i od razu masa chętnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 heh jak ja się ostatnio przeszlifowałem ze skodą i upadłem i mnie przygniotła co prawda mało ważąca nsr ale lewą noge miałem pod nią to nawet policja mnie ominęła nikt się nie zatrzymał. dopiero gościu z chodnika wybiegł i mi noge wyciągnął bo w kostke mi sie set wbił. i powiedział że gdyby nie to że jeździ sam na motorze to bym palcem nie ruszył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Nie chodzi mi o to ze nikt nie pomoze wiekszosc tylko spojrzy i przejdzie...bo jak sami wiecie nie jestesmy do konca uwielbiani na polskich drogach dlatego umiesz liczyc licz na siebie.... ) Jak cos dzwoncie do mnie ja pomoga 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ta opowieść o przejeżdżającej obok policji mnie odrobinę wk***wiła... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Czarnulka - dokladnie, z mojego doswiadczenia - panowie raczej nie rzucaja sie na pomoc...Tacy "panowie" to nie są faceci. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Sa ludzie i ludziska 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Z tego co wiem, najlatwiej jest podnieść motocykl trzymając go za punkty najniżej przy ziemi. Czyli jedną ręką za manetkę, a drugą gdzieś z tyłu- w zależności od motocykla. Ja parę razy podniosłam mojego Horneta- nie mam pojęcia skąd miałam tyle siły!I zgadzam się z dziewczynami, nie zawsze faceci pomogą. Spotkałam się z komentarzami typu: 'jak kobieta jeździ na takiej maszynie, to niech sama sobie z nią radzi'... Nie mam pytań. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi