Aidekk Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 O głupocie greków chyba nie trzeba już więcej pisać opierająć się na ostatnich wydarzeniach w tym kraju dot. ekonomii i innych ciekawych zagadnień Nazywanie całej nacji głupkami świadczy tylko o Tobie i Twojej ignorancji. Grecja po prostu była pierwsza... Włochy, Hiszpania, Portugalia i nawet Polska prędzej czy później do nich dołączą. To tylko kwestia czasu. Tutaj jest kwestia rozrzutności Greków i nie tylko Greków w sprawach socjalnych... a akurat w Polsce się na socjalu oszczędza. Tylko dlatego jeszcze do nich nie dołączyliśmy, ale to już dyskusja ekonomiczno-polityczna się robi. Ja podałem jedynie przykład kraju, gdzie nie ma zakazów i obowiązku jeżdżenia w kaskach czy odzieży. Jeżdżą sobie jak chcą i mimo 40 stopniowego upału ludzie jeżdżą także w kaskach i odzieży. Ich sytuacja polityczna czy ekonomiczna nijak się mają do motocyklistów. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Czasem i mnie boli jak jade i akurat nie mam kasku a chcialbym kogos zabrac, to wtedy daje mu/jej kask a sam jade bez na wlasne ryzyko ktore sam podjalem. Ale to jest moje zdanie i nic komu do tego ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakoob Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Aidekk odnośnie Grecji dostałeś priv żeby offtopa nie robić. A co do tematu to nie chodzi o to żeby nakazać jeżdżenie w odzieży motocyklowej, a żeby uświadamiać forumowiczów czemu może ona zapobiec. Dla mnie nakaz jeżdżenia w czym kolwiek jest bzdurny. Bo im tyle zakazów/nakazów ile trzeba i tyle wolności ile można. P.S. Wydaj mi się że potraktowałeś temat zbyt osobiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi