honda143 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam. dowiadywałem się odnośnie zimowania i najlepiej wygląda to w off road mianowicie kosztuj 70zł miesięcznie, pomieszczenie codziennie ogrzewane do tego bardzo czysto i schludnie, Polecam ja bynajmniej tam postawie swoją maszyne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Mi ten problem w tym roku odpada, wrzucam motóra do Kwasa na warsztat, akurat będzie pod ręką żeby w zimię coś grzebnąć z nudufff 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwornik80 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Poszukuję pilnie miejsca do zimowania motocykla. Może być firma lub prywatna osoba. Byle z Łodzi lub okolic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 @zwornik80, zapraszam Cię do powitalni przy okazji, a co do zimowania, myślę, że gdy podzwonisz do firm motocyklowych/serwisòw w Łodzi, coś się znajdzie. Pzdr. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi