stiflersrt Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Siemka! Jestem Bartek, 22 lata, mieszkam w Łodzi. Aktualny sprzęt to Kawasaki KX 125. Mam go około pół roku, ale jeżdżony jest sporadycznie z powodu braku towarzystwa do jazdy (mam nadzieję na zmiany w tym temacie). Pozdrawiam! 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Powitać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Jędrzej Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Dann Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czołem 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Arthur Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Różowa Pantera Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
żółwik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
GrubY Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Siemasz stifler i tu.Mój golfik już śmiga Edytowane 1 Stycznia 2013 przez GrubY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kwaśna Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 hej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif dobrze trafiłeś - chętnych do jazdy tu nie brakuje - nawet zimą !! 0 Cytuj
stiflersrt Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Siema ekipa! Ja zawsze chętny do jazdy. Najlepiej klimaty stunt/off road 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witaj na forum. Moja rada - przeszukaj profile w poszukiwaniu odpowiedniego motonga i pisz priwy. Ludzie na pewno chętnie pojeżdżą, nie wiem jak zimą ale w sezonie na pewno. Kwestia tylko tego, że maszyn off-roadowych jest znacznie mniej więc musisz poszukać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
AgaJaga Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Emil89 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Powitać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi