Skocz do zawartości

Cbr 600 Rr Z 2003-2004R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:) przyglądam się i przyglądam szukam czytam oglądam filmy ale nie ma to jak opinie osób które jeżdżą od lat i może ktoś z was albo jakiś znajomy ma cbr 600 rr z roku 2003 lub 2004. Jaka jest wasza opinia na jej temat ?jakieś wady zalety i czy wg warto wykładać ok 15 tyś na motor z klasy 600 setek. Czy może doradzicie mi coś innego ? bo zastanawiałem się jeszcze nad yamaha R6

Opublikowano

jak cus to mam z 2005r rej 2006 wedlug mnie ideał z kilkoma dodatkami wydech arowa, szyba ciemna mry i zadupek hrc opony z 2012. Było kilka wersji bo miałem jednak nie sprzedawac (sorrki Irek) ale jednak...

Opublikowano

jak cus to mam z 2005r rej 2006 wedlug mnie ideał z kilkoma dodatkami wydech arowa, szyba ciemna mry i zadupek hrc opony z 2012. Było kilka wersji bo miałem jednak nie sprzedawac (sorrki Irek) ale jednak...

a ile za nią chcesz ?masz może jakieś zdjęcia ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o 600 RR to chyba lepiej wybrać właśnie od 2005 ponieważ jest to model "po lifcie", troszeczkę bardziej dopracowany ;) M.in zawieszenie UPS, trochę inny, moim zdaniem ładniejszy przód :smile:

Jestem ciekaw opinii posiadaczy CBR 600 RR jak się tym lata??? :smile:

Przyłączę się do pytanie - "kuba" - ile cenisz za swoją? Masz ją w oryginale?

Opublikowano

mi sie lata bardzo dobrze, jedynym powodem do zmiany to fakt ze bardzo czesto jezdze w dalsze trasy w dwie osoby i wtedy moglo by byc ze 30KM wiecej:) dlatego planuje 750k8 gsxr'a. za swoja chcialbym 15tys  ma nowe opony, wydech arowa i kilka innych dodatkow. Na dodatek jest w 100% w oryginalnym malowaniu od drugiego wlasciciela od poczatku w Polsce.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

strasznie nie wygodna i twarde siedzenie 

Opublikowano

Hmm twarde siedzenie to ma ponad polowa platikow. Fakt fasktem pozycja na 600rr jest mocno pochylona, typowy rasowy sport.

Opublikowano

Majka skąd twoje spostrzeżenie że RR jest niewygodna ???

Nie narzekam na nią odkąd ją posiadam !!! daje dużo fun-u a w zakręty sama leci

jedyny jej minus że brak jej amora skrętu

co do pozycji to czysty sport na tor a nie na pokazy uliczne

TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

widzę że temat jest dalej :smile: to dla zainteresowanych mogę powiedzieć że przy mojej wadze 74 kg i 170 cm wzrostu jest idealnie :smile: spalanie różnie ile wlejesz tyle zeźre :P miałem obawy przed opinią pasażera bo w r6 nie wygląda to kolorowo na pierwszy rzut oka ale moja Edyta twierdzi że jej wygodniej niż na hondzie :smile: w dalsze trasy też jest ok :smile: