Kapsel Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Cześć wam postanowiłem że zrobie takie coś. Jak ktoś chec to tu może napisać/pochwalić się jakie potrawy miał na stole wigilijnym. W taki sposub zobaczymy kto i jakie potrawy miał na stole, zobaczymy czy komuś się udało mieć dwanaście potraw. Dobra zaczne od siebie ja miałem: - kapusta z grochem - kapusta z grzybami - sałatka z grochem - karp smażony - ryba smażona - śledź smażony - barszcz czerwony - zupa grzybowa - uszka - pierogi - suszone owoce - kasze z grzybami Na szczęście mi się udało mieć dwanaście potraw 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 ja miałem karpia smażony na motulu 8100 5w-40 sledzia w motulu 5100 10w-40 z ziemniaczkami 1 Cytuj
WojtasLDZ Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 U mnie bardziej przyjął się śledź w castrolu. 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 pół basa i kwaszone... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
panfillo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 papryczki chili i wódka do gaszenia ognia w gardle. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi