conway87 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam, oto moje pierwsze poważne moto, wiec jestem poprostu zakochany . Nabyłem F3 we wrześniu.Honda jest z roku 95, jestem drugim właścicielem w kraju, na dzień dzisiejszy nie wymaga żadnego wkładu, lekko peknięta owiewka ale to pikuś. Poprzedni właściciel wymienił napęd, łancuszek rozrządu itp. W niedalekiej przyszłości planuje zmienić kieruneczki na coś mniejszego i może tłumnik. Poniżej kika fotek sory za jakośc, robione telefonem. A z racji tego że garaż jest w budowie wieć moj motorek zimuje w......... domku 0 Cytuj
zino Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Spoko Hania.Posiadałem F2,też nie podobał mi się komin z fabryki i kierunki,więc zmieniłem. Przyczepności ... 0 Cytuj
Dann Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Cud malina F3 ... :riding: komin sportowy ,by cię było słychać,oraz jakaś fajna szybka do tego , i lecimy na KRuszów :decayed: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
cinek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) ładna cbra z resztą honda to honda Edytowane 23 Grudnia 2012 przez cinek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Spoko CBR, roczniki 97 i 98 mają fajniejsz tyłek 0 Cytuj
Królu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajniutka ta honda! Ale mi zrobiliście ochote na objazd:) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Rekomendowane odpowiedzi