conway87 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam, oto moje pierwsze poważne moto, wiec jestem poprostu zakochany . Nabyłem F3 we wrześniu.Honda jest z roku 95, jestem drugim właścicielem w kraju, na dzień dzisiejszy nie wymaga żadnego wkładu, lekko peknięta owiewka ale to pikuś. Poprzedni właściciel wymienił napęd, łancuszek rozrządu itp. W niedalekiej przyszłości planuje zmienić kieruneczki na coś mniejszego i może tłumnik. Poniżej kika fotek sory za jakośc, robione telefonem. A z racji tego że garaż jest w budowie wieć moj motorek zimuje w......... domku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Spoko Hania.Posiadałem F2,też nie podobał mi się komin z fabryki i kierunki,więc zmieniłem. Przyczepności ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Cud malina F3 ... :riding: komin sportowy ,by cię było słychać,oraz jakaś fajna szybka do tego , i lecimy na KRuszów :decayed: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) ładna cbra z resztą honda to honda Edytowane 23 Grudnia 2012 przez cinek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Spoko CBR, roczniki 97 i 98 mają fajniejsz tyłek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajniutka ta honda! Ale mi zrobiliście ochote na objazd:) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi