pecha Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Znacie jakiś serwis automatycznych skrzyń biegó w okolicy Łodzi gdzie zrobią dynamiczną wymianę oleju? I tak, ma być dynamiczna, nie jestem zainteresowany statyczną w ogóle. 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja mogę ci polecic goscia w Nadarzynie,ale warto 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
działkowy emeryt Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 zobacz serwis automatycznych skrzyń Norbi na Szczecińskiej 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
tred102 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 zmuszony byłem skorzystać z ASO i musiałem się rozstać z 415 złociszami, no ale trudno. Chcę natomiast powrócić do wątku - co ile wymieniać olej? Tam gdzie wymieniałem olej powiedzieli, że należy to robić co 110 000km lub 7 lat. W drugim ASO z kolei stwierdzili, że nie ma takiej potrzeby, jedynie gdy skrzynia uzywana jest w ciężkich warunkach ( góry, jazda z przyczepą) . 0 Cytuj iluminaciónled edificios - Pozdrowienia Mart1k4a
działkowy emeryt Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 a co to za wehikuł? i jaka w nim skrzynia? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Madpawel Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Takie ASO co twierdzi ze nie ma potrzeby wymieniania oleju w skrzyni automatycznej to bym omijał z daleka,olej w skrzyni sie zużywa i trzeba go wymieniać łącznie z filtrem a co ile to przeważnie podaje producent skrzyni biegów. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy
pecha Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 nawet nie w ASO zawolali ode mnie 300zł na dzien dobry wiec to 415 nie jest zle pytanie jaka wymiane ci zrobili (za taka cene to pewnie tylko statyczna) no i zgadzam sie z kolega powyzej - najlepiej sprawdzic co zaleca producent 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 zmuszony byłem skorzystać z ASO i musiałem się rozstać z 415 złociszami, no ale trudno. Chcę natomiast powrócić do wątku - co ile wymieniać olej? Tam gdzie wymieniałem olej powiedzieli, że należy to robić co 110 000km lub 7 lat. W drugim ASO z kolei stwierdzili, że nie ma takiej potrzeby, jedynie gdy skrzynia uzywana jest w ciężkich warunkach ( góry, jazda z przyczepą) . No ciekawe bo np w W211 musimy zmieniać co zimę, bo się tkj rzadkość zmienia i szarpie skrzynia, zmieni się i jest dobrze. 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 No ciekawe bo np w W211 musimy zmieniać co zimę, bo się tkj rzadkość zmienia i szarpie skrzynia, zmieni się i jest dobrze. Bo Mercedes zszedł na psy i już nie robi tego co kiedyś. Kolega wymieniał całą skrzynię w 3-letnim W220. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Dann Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jedrzej ok w 3 letnim Mesiu :woot: A ile zrobił kilometrów i jaki styl jazdy preferuje ? jrden prze 3 lata zrobi 10 tys km a drugi 200 tyś daje przykład /oraz tez jest ważne jak jeździ /jak istyl jazdy preferuje itd 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Jędrzej Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nieważne jaki styl jazdy. Skrzynia prawie cały czas pracowała w trybie sport ale skoro była taka możliwość to dlaczego nie. Zauważ, że w 20-letnich Mercedesach albo BMW katowanych przez młodych "drifterów" nie ma takich problemów. Mercedes bardzo się zepsuł. Na własne oczy widziałem wycieki z silnika w prawie nowym W212 350 CDI Coupe. Na gwarancji jeszcze był. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Dann Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 wszystko co nowe to kaszana :disgusted: :disgusted: nie ma to jak Japonia 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Muodyv6 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 wszystko co nowe to kaszana :disgusted: :disgusted: nie ma to jak Japonia Zwłaszcza z ich elektryką.... Niemce to niemce;D 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi