ErR Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam, z racji tego, że wymieniam sobie napęd chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę zakuć łańcuch albo kto może mi pożyczyć zakuwarkę na kilka godzin albo kto ma zakuwarkę i mógłbym do niego podjechać z łańcuchem (zdejmuję cały wahacz więc mogę założyć łańcuch już zakuty) Łańcuch DiD 525VX Pzdr 0 Cytuj
zino Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, z racji tego, że wymieniam sobie napęd chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę zakuć łańcuch albo kto może mi pożyczyć zakuwarkę na kilka godzin albo kto ma zakuwarkę i mógłbym do niego podjechać z łańcuchem (zdejmuję cały wahacz więc mogę założyć łańcuch już zakuty) Łańcuch DiD 525VX Pzdr W Wiewiórczynie wypożyczają zakuwarkę-25zł za dobę-728254946 Ale to daleko... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
ErR Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 25 zł za przypuszczam ok 10 min roboty i jeszcze taki kawałek ... słabo 0 Cytuj
zino Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zakujesz pięciu kolegom i będziesz miał przody Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch??? 0 Cytuj
ErR Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch??? na tą chwilę liczę na to, że ktoś ma zakuwarkę i za 4ropak mi pożyczy na dosłownie chwilę Ja płaciłem 150 zł za wymianę całego napędu. to akurat sam sobie zrobię 0 Cytuj
Komandosnr1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kolego zakuć mozesz przecież sam bez zakuwarki, nabić dobrze ogniwko, przyłożyć jakiś dornik który ma czubek ze stożkiem i rozklepać, ja tak zrobiłem i naprawde uważam ze jest to zrobione bardzo dobrze tak samo jak zakuwarką, niczym sie nie różni, pozdr. 0 Cytuj
ErR Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wiem że istnieją metody domowe na zakucie łańcucha i nawet wiem jak ale ma ta chwilę staram się to zrobić pełna profeska i szukam urządzenia do tego. Jak nie znajdę tego czego szukam to pomyśle inaczej, na ta chwilę czas mnie nie goni ;-) 0 Cytuj
Robert_GPZ500 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja mam zakuwarkę, musiał byś przyjechać do Głowna z łańcuchem. 0 Cytuj
ErR Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja mam zakuwarkę, musiał byś przyjechać do Głowna z łańcuchem. Super. Dzięki wielkie ! Akurat w tamtych rejonach nawet często bywam więc na bank odezwę się jakbym nikogo bliżej nie znalazł Dzięki wielkie ! 0 Cytuj
Królu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zakujesz pięciu kolegom i będziesz miał przody Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch??? Mi zakuli łańcuch w liberty Motors za 20 zł Z tym ze wszystko zrobiłem sam(hahaha), zamontowałem nowe zębatki, podjechałem, założyłem łańcuch, podszedł kolo ścisnął i fenks. Z tym ze wcześniej podjechałem i zapytałem jak to wygląda itp. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Rekomendowane odpowiedzi