ErR Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam, z racji tego, że wymieniam sobie napęd chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę zakuć łańcuch albo kto może mi pożyczyć zakuwarkę na kilka godzin albo kto ma zakuwarkę i mógłbym do niego podjechać z łańcuchem (zdejmuję cały wahacz więc mogę założyć łańcuch już zakuty) Łańcuch DiD 525VX Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, z racji tego, że wymieniam sobie napęd chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę zakuć łańcuch albo kto może mi pożyczyć zakuwarkę na kilka godzin albo kto ma zakuwarkę i mógłbym do niego podjechać z łańcuchem (zdejmuję cały wahacz więc mogę założyć łańcuch już zakuty) Łańcuch DiD 525VX Pzdr W Wiewiórczynie wypożyczają zakuwarkę-25zł za dobę-728254946 Ale to daleko... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 25 zł za przypuszczam ok 10 min roboty i jeszcze taki kawałek ... słabo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zakujesz pięciu kolegom i będziesz miał przody Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch??? na tą chwilę liczę na to, że ktoś ma zakuwarkę i za 4ropak mi pożyczy na dosłownie chwilę Ja płaciłem 150 zł za wymianę całego napędu. to akurat sam sobie zrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandosnr1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kolego zakuć mozesz przecież sam bez zakuwarki, nabić dobrze ogniwko, przyłożyć jakiś dornik który ma czubek ze stożkiem i rozklepać, ja tak zrobiłem i naprawde uważam ze jest to zrobione bardzo dobrze tak samo jak zakuwarką, niczym sie nie różni, pozdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wiem że istnieją metody domowe na zakucie łańcucha i nawet wiem jak ale ma ta chwilę staram się to zrobić pełna profeska i szukam urządzenia do tego. Jak nie znajdę tego czego szukam to pomyśle inaczej, na ta chwilę czas mnie nie goni ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja mam zakuwarkę, musiał byś przyjechać do Głowna z łańcuchem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja mam zakuwarkę, musiał byś przyjechać do Głowna z łańcuchem. Super. Dzięki wielkie ! Akurat w tamtych rejonach nawet często bywam więc na bank odezwę się jakbym nikogo bliżej nie znalazł Dzięki wielkie ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zakujesz pięciu kolegom i będziesz miał przody Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch??? Mi zakuli łańcuch w liberty Motors za 20 zł Z tym ze wszystko zrobiłem sam(hahaha), zamontowałem nowe zębatki, podjechałem, założyłem łańcuch, podszedł kolo ścisnął i fenks. Z tym ze wcześniej podjechałem i zapytałem jak to wygląda itp. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi