Skocz do zawartości

Zakuwarka Do Łańcucha

ErR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

z racji tego, że wymieniam sobie napęd chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę zakuć łańcuch albo kto może mi pożyczyć zakuwarkę na kilka godzin albo kto ma zakuwarkę i mógłbym do niego podjechać z łańcuchem (zdejmuję cały wahacz więc mogę założyć łańcuch już zakuty) :smile:

Łańcuch DiD 525VX

Pzdr

Witam,

z racji tego, że wymieniam sobie napęd chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę zakuć łańcuch albo kto może mi pożyczyć zakuwarkę na kilka godzin albo kto ma zakuwarkę i mógłbym do niego podjechać z łańcuchem (zdejmuję cały wahacz więc mogę założyć łańcuch już zakuty) :smile:

Łańcuch DiD 525VX

Pzdr

W Wiewiórczynie wypożyczają zakuwarkę-25zł za dobę-728254946

Ale to daleko...

Edytowane przez zino (wyświetl historię edycji)

Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch???

na tą chwilę liczę na to, że ktoś ma zakuwarkę i za 4ropak mi pożyczy na dosłownie chwilę :smile:

Ja płaciłem 150 zł za wymianę całego napędu.

to akurat sam sobie zrobię :smile:

Kolego zakuć mozesz przecież sam bez zakuwarki, nabić dobrze ogniwko, przyłożyć jakiś dornik który ma czubek ze stożkiem i rozklepać, ja tak zrobiłem i naprawde uważam ze jest to zrobione bardzo dobrze tak samo jak zakuwarką, niczym sie nie różni, pozdr. :smile:

Wiem że istnieją metody domowe na zakucie łańcucha i nawet wiem jak ale ma ta chwilę staram się to zrobić pełna profeska i szukam urządzenia do tego. Jak nie znajdę tego czego szukam to pomyśle inaczej, na ta chwilę czas mnie nie goni ;-)

Ja mam zakuwarkę, musiał byś przyjechać do Głowna z łańcuchem.

Super. Dzięki wielkie ! Akurat w tamtych rejonach nawet często bywam więc na bank odezwę się jakbym nikogo bliżej nie znalazł :smile: Dzięki wielkie !

• 4 tygodnie później...

Zakujesz pięciu kolegom i będziesz miał przody :biggrin:

Tak z ciekawości- jak myślisz,za ile ktoś Ci zakuje łańcuch???

Mi zakuli łańcuch w liberty Motors za 20 zł :biggrin: Z tym ze wszystko zrobiłem sam(hahaha), zamontowałem nowe zębatki, podjechałem, założyłem łańcuch, podszedł kolo ścisnął i fenks. Z tym ze wcześniej podjechałem i zapytałem jak to wygląda itp.

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png