shadow Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Sezon się zakończył więc jest czas, aby opisać swoją maszynę. Fazera kupiłem w tym roku od pierwszego właściciela (polska maszyna). Miał na liczniku zaledwie 8 tys. km, więc od 2004 za dużo nie zrobił. Poprzedni właściciel jeździł nim sporadycznie. Ja w pierwszym sezonie zrobiłem 2 tys. co i tak jest mało. W ciągu sezonu wymieniłem tylną oponę. Na przyszły sezon chce zakupić kufer. 0 Cytuj
Luki Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Super sprzęcik. Marzę o takim! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Scyzer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Dałby Pan Panie S. W końcu pomacać ;P 0 Cytuj
shadow Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 W końcu kiedyś musimy sie umówić 0 Cytuj
carusek Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Maszyna fajna. Widząc takie przebiegi zawsze zastanawiam się po co ludzie kupują nowy motocykl i robią nim przez 9 lat aż 8 tyś km 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Maszyna fajna. Widząc takie przebiegi zawsze zastanawiam się po co ludzie kupują nowy motocykl i robią nim przez 9 lat aż 8 tyś km Po co? Pewnie dla samych siebie, aby w koncu spelnic swoje marzenie i zakupic ukochany motocykl prosto z salonu. Ale.. koszta rat za splacenie nowego nabytku + serwis gwarancyjny nie pozwalaja im na uzywanie tej nowozakupionej zabawki + krotki sezon w naszym kochanym kraju. Oczywiscie to jest jakas tam bardziej lub mniej mozliwa teza na wytlumaczenie tej jakze dziwnej zagadki. Chociaz musze przyznac, ze znalem jedego szpeca kt kupil nowe moto i nie zrobil nim nawet kilku tysi bo musial sprzedac gdyz nie starczalo mu kasy na pokrycie kosztow zakupu. Ale ten nie czekal az 8 lat ze sprzedaza PS. shadow gratuluje zakupu Edytowane 31 Października 2013 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dzban85 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Z mojej strony powiem tylko tyle ze mialem okazje na wyżej wymienionej maszynie polatać Motocykl prowadzi się naprawdę świetnie elegancko się zbiera no i właściciel zawsze dba aby lśnił i taki mały szczegół ma stopkę centralną czego w mojej maszynie brakuje i ewidentnie zazdroszczę aaa i wydech robi naprawdę zacny basowy hasałas nic tylko gratulować takiego sprzętu 0 Cytuj
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Super okaz z takim przebiegiem i stanem Dbaj o niego tylko! 0 Cytuj
JackPoint Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Fajny sprzęcik, pogratulować przymierzam się do takich kominów do swojej Fazerki... jedyny problem to cena 0 Cytuj
shadow Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja miałem to szczęście, że poprzedni właścicielem zainwestował w akrapy :-) 0 Cytuj
pistolero85 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Stopka centralne, to jest to... Fajne rurki Ciekawe jaki dźwięk tego Akrapovica ? 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Super stan, mały przebieg. Aczkolwiek tych fazerow jak psów;p 0 Cytuj
MarekW78 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 FZ6 ... tochyba bedzie moje drugie moto:) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi