shadow Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Sezon się zakończył więc jest czas, aby opisać swoją maszynę. Fazera kupiłem w tym roku od pierwszego właściciela (polska maszyna). Miał na liczniku zaledwie 8 tys. km, więc od 2004 za dużo nie zrobił. Poprzedni właściciel jeździł nim sporadycznie. Ja w pierwszym sezonie zrobiłem 2 tys. co i tak jest mało. W ciągu sezonu wymieniłem tylną oponę. Na przyszły sezon chce zakupić kufer. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Super sprzęcik. Marzę o takim! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dałby Pan Panie S. W końcu pomacać ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 W końcu kiedyś musimy sie umówić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Maszyna fajna. Widząc takie przebiegi zawsze zastanawiam się po co ludzie kupują nowy motocykl i robią nim przez 9 lat aż 8 tyś km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Maszyna fajna. Widząc takie przebiegi zawsze zastanawiam się po co ludzie kupują nowy motocykl i robią nim przez 9 lat aż 8 tyś km Po co? Pewnie dla samych siebie, aby w koncu spelnic swoje marzenie i zakupic ukochany motocykl prosto z salonu. Ale.. koszta rat za splacenie nowego nabytku + serwis gwarancyjny nie pozwalaja im na uzywanie tej nowozakupionej zabawki + krotki sezon w naszym kochanym kraju. Oczywiscie to jest jakas tam bardziej lub mniej mozliwa teza na wytlumaczenie tej jakze dziwnej zagadki. Chociaz musze przyznac, ze znalem jedego szpeca kt kupil nowe moto i nie zrobil nim nawet kilku tysi bo musial sprzedac gdyz nie starczalo mu kasy na pokrycie kosztow zakupu. Ale ten nie czekal az 8 lat ze sprzedaza PS. shadow gratuluje zakupu Edytowane 31 Października 2013 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzban85 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Z mojej strony powiem tylko tyle ze mialem okazje na wyżej wymienionej maszynie polatać Motocykl prowadzi się naprawdę świetnie elegancko się zbiera no i właściciel zawsze dba aby lśnił i taki mały szczegół ma stopkę centralną czego w mojej maszynie brakuje i ewidentnie zazdroszczę aaa i wydech robi naprawdę zacny basowy hasałas nic tylko gratulować takiego sprzętu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Super okaz z takim przebiegiem i stanem Dbaj o niego tylko! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackPoint Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Fajny sprzęcik, pogratulować przymierzam się do takich kominów do swojej Fazerki... jedyny problem to cena 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja miałem to szczęście, że poprzedni właścicielem zainwestował w akrapy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Stopka centralne, to jest to... Fajne rurki Ciekawe jaki dźwięk tego Akrapovica ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Super stan, mały przebieg. Aczkolwiek tych fazerow jak psów;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 FZ6 ... tochyba bedzie moje drugie moto:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi