Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako firma polecam ja mam juz 2 roczek rekawice i kurtke tyle te tekstylia i brdzo dobrze se sprwuja nieprzemakalna, odpinana poszewka i protektory specjalne kieszenia jako wentylacja w upalne dni no mi sie bardzo podoba choc nie mam porownania ale co do samej skory to rozne opinie slyszalem ole to ogolnie jako firma polecam 2 lata gwarancji termin minol a szfy suwaki nadal ok hehehe

Opublikowano

Ja i mój plecaczek mamy od 4biker kurtki i spodnie tekstylne. Jak po pierwszym sezonie to wyglądają dalej jak nowe, uważam że ubrania od nich mają idealny stosunek ceny do jakości. Ja kupiłem swoje na motoweteranie styczniowym i trochę mi opuścili z ceny. Niewiem jak w skórzanym komplecie ale w teksach od nich najbardziej denerwuje bardzo mała oddychalność ( strasznie gorąco w upały). Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to protektor na lewym kolanie uratował mi nogę ;) także podstawowe zadanie jakim jest zapewnienie bezpieczeństwa spodnie mi zagwarantowały.

Opublikowano

dziękuję za opinie

Zakupiłem kpl tylko że kurtka ze skóry a spodnie tekstylne bo rozmiarów było brak na mnie zobaczymy jak się to będzie nosiło ...

pozdrawiam