KOPERNIK Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam. czy ktoś może jeździ w tych ubraniach chodzi mi o wytrzymałość i komfort ... Zastanawiam się nad zakupem kpl ze skóry kurtka http://www.4-biker.pl/bullet.php http://www.4-biker.pl/matsportpremium.php spodnie co o tym myślicie ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jako firma polecam ja mam juz 2 roczek rekawice i kurtke tyle te tekstylia i brdzo dobrze se sprwuja nieprzemakalna, odpinana poszewka i protektory specjalne kieszenia jako wentylacja w upalne dni no mi sie bardzo podoba choc nie mam porownania ale co do samej skory to rozne opinie slyszalem ole to ogolnie jako firma polecam 2 lata gwarancji termin minol a szfy suwaki nadal ok hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja i mój plecaczek mamy od 4biker kurtki i spodnie tekstylne. Jak po pierwszym sezonie to wyglądają dalej jak nowe, uważam że ubrania od nich mają idealny stosunek ceny do jakości. Ja kupiłem swoje na motoweteranie styczniowym i trochę mi opuścili z ceny. Niewiem jak w skórzanym komplecie ale w teksach od nich najbardziej denerwuje bardzo mała oddychalność ( strasznie gorąco w upały). Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to protektor na lewym kolanie uratował mi nogę także podstawowe zadanie jakim jest zapewnienie bezpieczeństwa spodnie mi zagwarantowały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 dziękuję za opinie Zakupiłem kpl tylko że kurtka ze skóry a spodnie tekstylne bo rozmiarów było brak na mnie zobaczymy jak się to będzie nosiło ... pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi