piotreklodz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam. Poszukuje dobrego i sprawdzonego serwisu do któego mógłbym odstawić honde xr400 - tzn chodzi mi o to żeby miał doświadczenie w singlach odpalanych z kopa. Druga sprawa, czy ma ktoś doświadczenia z Marcinem Laśkiewiczem i serwisem "Leonmotorserwis" na Rudzie? Dzięki za pomoc. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
yamaholic Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o endurowe single, chodź oczywiście nie tylko, to w Niesięcinie jest serwis, tam motocykle naprawia człowiek z trzydziestoletnim doświadczeniem, przez wiele sezonów czołowy mechanik jednego z najlepszych zawodnikow WMMP w Poznaniu. Osobiście facet wielokrotnie biorący udział w rajdach i zawodach enduro w całej Polsce. Motocykliści ze starej gwardii wiedzą o kim mowa Edytowane 6 Grudnia 2012 przez yamaholic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Słyszałem już o nim. Masz może jakiś kontakt tel. lub dokładny adres żebym mógł podjechać? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
działkowy emeryt Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o endurowe single, chodź oczywiście nie tylko, to w Niesięcinie jest serwis, tam motocykle naprawia człowiek z trzydziestoletnim doświadczeniem, przez wiele sezonów czołowy mechanik jednego z najlepszych zawodnikow WMMP w Poznaniu. Osobiście facet wielokrotnie biorący udział w rajdach i zawodach enduro w całej Polsce. Motocykliści ze starej gwardii wiedzą o kim mowa potwierdzam - nie znam lepszego magika od enduro/cross singli. Pytaj o Pana Jacka - Niesięcin to zdaje się nie Metropolis z 30 milionową populacją - znajdziesz go, jeśli będzie Ci zależało. 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Buli Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Piotrek, Jacek Hardy, jedziesz przez niesięcin do żabiczek i po prawej stronie przed " białym Pałacem" masz szyldy 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Już zdobyłem namaiary, dzięki 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Rekomendowane odpowiedzi