piotreklodz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam. Poszukuje dobrego i sprawdzonego serwisu do któego mógłbym odstawić honde xr400 - tzn chodzi mi o to żeby miał doświadczenie w singlach odpalanych z kopa. Druga sprawa, czy ma ktoś doświadczenia z Marcinem Laśkiewiczem i serwisem "Leonmotorserwis" na Rudzie? Dzięki za pomoc. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaholic Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o endurowe single, chodź oczywiście nie tylko, to w Niesięcinie jest serwis, tam motocykle naprawia człowiek z trzydziestoletnim doświadczeniem, przez wiele sezonów czołowy mechanik jednego z najlepszych zawodnikow WMMP w Poznaniu. Osobiście facet wielokrotnie biorący udział w rajdach i zawodach enduro w całej Polsce. Motocykliści ze starej gwardii wiedzą o kim mowa Edytowane 6 Grudnia 2012 przez yamaholic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Słyszałem już o nim. Masz może jakiś kontakt tel. lub dokładny adres żebym mógł podjechać? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o endurowe single, chodź oczywiście nie tylko, to w Niesięcinie jest serwis, tam motocykle naprawia człowiek z trzydziestoletnim doświadczeniem, przez wiele sezonów czołowy mechanik jednego z najlepszych zawodnikow WMMP w Poznaniu. Osobiście facet wielokrotnie biorący udział w rajdach i zawodach enduro w całej Polsce. Motocykliści ze starej gwardii wiedzą o kim mowa potwierdzam - nie znam lepszego magika od enduro/cross singli. Pytaj o Pana Jacka - Niesięcin to zdaje się nie Metropolis z 30 milionową populacją - znajdziesz go, jeśli będzie Ci zależało. 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Piotrek, Jacek Hardy, jedziesz przez niesięcin do żabiczek i po prawej stronie przed " białym Pałacem" masz szyldy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Już zdobyłem namaiary, dzięki 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi