ErR Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 80 zł . a dużo miał tworzenia od nowa uchwytów, mocowań itd. ale za to co zrobił i ile wziął jestem zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Szukałem informacji na forum, nie znalazłem i postanowiłem się tu podpiąć. Chciałem się dostać do instalacji kierunkowskazów tyłu i zacząłem zdejmować tylną owiewkę. Pozdejmowałem oba siodła i odkręcałem od baku do tyłu. Jak byłem w połowie zobaczyłem niewielkie pęknięcie na owiewce między siedzeniami ;( . Nie odkręcałem dalej tylko przykręciłem z powrotem. Starałem się odkręcać bardzo delikatnie ale i tak dość mocno były osadzone. Pękniecie malutkie, ale się przestraszyłem. Macie jakieś pomysły jaka przyczyna? Czy zimno? Ale moto nie stoi pod chmurką. W garażu jest z 5' na plusie. Czy źle odkręcałem, nie ta kolejność śrub... Sam nie wiem Help ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Rescuer, eksploatacja i wibracje jak sądzę...Spokojnie do zrobienia... jak pęknięcie małe, to i problem mały, tylko czasem przez małe pęknięcie trzeba lakierować cały duży element... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 byłem u gostka w wiśniowej, za poklejenie chyba z 8 fragmentów wziął 50 pln wyszło git, jak ktoś potrzebuje mu zawieźć owiewki to mogę zabrać bo codziennie przejeżdżam koło niego. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jeżeli będziecie chcieli spawac plastiki dajcie znać mam spawarke i spoiwa. Spawalem i dorabialem zaczepy u siebie i świetnie się trzyma. Niestety minusem jest to, że rz lakierowania nie obędzie się. Obróbka abs w przypadku spawania to 350 stopni i lakier idzie w pył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dzisiaj odebrałem od Pana z Wisniowej owiewkę, pospawana pancernie, koszt 40 zł (jedno duże pęknięcie, wyrwany kierunkowskaz i poprawki w mocowaniach) Tylko jedna uwaga, trzeba z góry zaznaczyć, czy się będzie malować czy nie, w drugim przypadku spawa tylko od spodu, standardowo zrobi zgodnie ze sztuką piękne blizny rózwnież z wierzchu poprzedni właściciel moto kleił żywicą i patrząc jak mi się to w czasie demontażu do reszty rozpadło, myślę, że szkoda tracić czas 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 U Pana z Wiśniowej kleiłem wiele lat temu całego grila i zderzak do ibizy. Wykonał to idealnie. Naprawdę polecam tego człowieka, bo niewielu już takich fachowców pozostało. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picia2138 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ten dziadek znany jest w calym wojewodztwie mieszkam 5 min jazdy od niego i kiedys pojechalem z polamanym plastikiem to za wszyszystko wzial 2zl! Az mi sie glupio zrobilo i dalem mu 5 kolego podaj adres lub telefon dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Szukajka na Forum działa a i Google też.Leń? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djwasyl1992 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 "Telefon 515291966 adres Zubrzyckiego Wiśniowa Góra." Czy ktoś wie czy ten pan nadal działa z plastikami? Mam pęknięta czache w zx6r i chciał bym to naprawić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Działa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Odświeżę temat jeśli można bo w sumie Pan z Wiśniowej warty polecenia według wielu, ale ja mam trochę inne pytanie... Czy da się naprawić urwane zaczepy z szyby? Po małej przygodzie Puig stracił dolne zaczepy i bez nich lata i wpada w wibracje. Szkoda mi tej szyby i Puig już takich nie robi do mojej VFR'ki, w necie same Loostery i chińczyki albo szyby ponad 400 PLN :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi