RyjekOcw Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Koszty lakierowania beda zalezne od elementow. Jasne jest ze za sporta zaplacimy wiecej bo jest mnóstwo plastikow. 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 mam gpz 500 pozwolę sobie jutro do niego zadzwonić to poinformuję was o kosztach . Obecnie jest zielono biały ale myślę o zmianie na ciemną zieleń w metalicu . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Cena zależy od motoru (sport, turystyk) i lakieru ( jedne kolory są tańsze drugie droższe) w przypadku mojej hondy pomalowanie całej wyniosło mnie 1200 zł + naklejki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Temat już trochę stary ale cały czas potrzebny Nie wiem co z lakierowaniem ale mam człowieka co super spawa plastiki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Byłem u niego i powiedziałem żeby naprawił ale żeby nie było konieczności lakierowania i udało się. Facet może tradycyjnie spawać lub jak się da to podkleja od spodu taką siatkę i wtapia ją w tworzywo. Nie pamiętam dokładnie adresu ale jedzie się w prawo za CZMP koło marketu. Za to mam do niego nr.:607-423-533 Facet jest godny polecenia i naprawdę tani Nie wiem czy Lilli poradziła sobie ze swoim problemem ale jeśli ktoś się wcześniej nie "bawił" w laminowanie żywicą epoksydową to polecam nie eksperymentować. Może z tego wyjść więcej złego niż dobrego, no ale jak kto woli. W razie czego mam w temacie pewne doświadczenie więc chętnie odpowiem na ewentualne pytania http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ten dziadek znany jest w calym wojewodztwie mieszkam 5 min jazdy od niego i kiedys pojechalem z polamanym plastikiem to za wszyszystko wzial 2zl! Az mi sie glupio zrobilo i dalem mu 5 Widzę, że cały czas ktoś się dopomina o namiar do tego "Mistrza Yody" od połamanych plastików a i wciąż cisza - także ja ponawiam prośbę o namiar lub chociaż o kierunek w którym mam błądzić by nie latać wokół ŁODZI 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 W sobotę odebrałem plastiki; pług i przednią owiewkę, za uzupełnienie wyrwanego elementu pod kierunkowskazem, oraz 6 innych małych pęknięć, wtopienie siatki, zapłaciłem 50zł Telefon 515291966 adres Zubrzyckiego Wiśniowa Góra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 W sobotę odebrałem plastiki; pług i przednią owiewkę, za uzupełnienie wyrwanego elementu pod kierunkowskazem, oraz 6 innych małych pęknięć, wtopienie siatki, zapłaciłem 50zł Telefon 515291966 adres Zubrzyckiego Wiśniowa Góra.stokrotne dzięki - jednak to prawda- "SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE - PUKAJCIE A BĘDZIE WAM OTWORZONE "ciekaw jestem czy będzie w stanie dorobić kawałek czachy w FZ6 narożniczek, 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 będzie ja w sqterach czachy sztukowałem ale to nie była profi robota i nie dla sb.Aczkolwiek w crosie miałem 3/4 wiewki dorobione i 3 lata sie trzymało lepiej niż doklejony róg z 2 strony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Cześć, tak się wtrącę... jeżeli ktoś ma ochotę się pobawić samodzielnie w poskładanie swoich plastików, to chętnie pokażę co i jak... siedzę w temacie już kilka dobrych lat, na codzień zajmuję się aerografią, jestem też lakiernikiem z ukierunkowaniem na motocykle, więc chętnie służę radą i pomocą w razie potrzeby... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 stokrotne dzięki - jednak to prawda- "SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE - PUKAJCIE A BĘDZIE WAM OTWORZONE "ciekaw jestem czy będzie w stanie dorobić kawałek czachy w FZ6 narożniczek, No właśnie u mnie musiał dorobić wyrwany kawałek pod prawym kierunkowskazem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Cześć, tak się wtrącę... jeżeli ktoś ma ochotę się pobawić samodzielnie w poskładanie swoich plastików, to chętnie pokażę co i jak... siedzę w temacie już kilka dobrych lat, na codzień zajmuję się aerografią, jestem też lakiernikiem z ukierunkowaniem na motocykle, więc chętnie służę radą i pomocą w razie potrzeby...znalazłem czachę do swojego w dobrej cenie - ale jak je podmienię to zapewne się zgłoszę - tyle że nie mam brakującego elementu:( 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 znalazłem czachę do swojego w dobrej cenie - ale jak je podmienię to zapewne się zgłoszę - tyle że nie mam brakującego elementu:( Spoko, pokarzę ci jak to samemu dorobić, nie jest to wielki problem... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Cześć, tak się wtrącę... jeżeli ktoś ma ochotę się pobawić samodzielnie w poskładanie swoich plastików, to chętnie pokażę co i jak... siedzę w temacie już kilka dobrych lat, na codzień zajmuję się aerografią, jestem też lakiernikiem z ukierunkowaniem na motocykle, więc chętnie służę radą i pomocą w razie potrzeby...A malować aerografem też uczysz? W zamian mogę pomóc w kwestiach prawnych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 na pewno się dogadamy niech się cieplej tylko zrobi to pewnie do warsztatu się nie dopcham taki natłok osób będzie sam widzisz że zgłaszają się kolejni zainteresowani:D 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A malować aerografem też uczysz? W zamian mogę pomóc w kwestiach prawnych. NIe, ani aero, ani tatuażu nie uczę... ale mogę ci przekazać wiedzę lakierniczą, naprawy plastiku, jeżeli cię to interesuje to daj znać... Namiar na mnie : 530 578 292 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jak będziecie chcieli pokleić owiewki to dajcie znać pomogę mam spawarkę i paski abs szerokie i wąskie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Teraz pokaże wam, jak pan z Wiśniowej Góry posklejał mi czache (dodam, że tej czachy praktycznie nie było... mam gdzies zdjecia ale w fatalnej jakości) ImageShack� - Online Photo and Video Hosting ImageShack� - Online Photo and Video Hosting ImageShack� - Online Photo and Video Hosting To oczywiście stan przed lakierowaniem ;P Za wszystko zapłaciłem 170 zł, ale moim zdaniem zdecydowanie było warto, zrobił mi czache z puzzli Pozdrawiam PS: Nie przykręciłem klapki od bezpieczników (?????????) xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jak będziecie chcieli pokleić owiewki to dajcie znać pomogę mam spawarkę i paski abs szerokie i wąskieja mam czache do klejenia ale brak czesci - kiszka hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Siwutek, polecam pana z Wiśniowej Góry, części idzie dorobić bez problemu, u mnie nie było 1/3 czachy ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 czy ktoś wie czy facet z wiśniowej jeszcze działa ? mam kumpla co mieszka w gałkówku i coś mu się obiło o uszy że już się zamknął 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Jak chcesz kleic to kumpel dzisiaj odebral plastiki od r6 od goscia gdzies z andrespola... Za klejenie wszystkich plastikow wzial 100zl i nawet niezle pokleil 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Przy małych pęknięciach najprościej: lutownica + żywica + włókno szklane. Ja się samemu trochę pobawiłem przy swoich plastikach, szału nie ma ale tragedii też nie, całe wykonanie moje: Edytowane 18 Lipca 2012 przez Gixer600 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 u mnie pękła czacha przy lampie i wyrwał się kierunkowskaz także dużo roboty nie ma . Dzwoniłem do gościa w wiśniowej i nadal klei jurto po robocie podjadę to ciachnie mi na miejscu . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Magik z Wiśniowej Góry nadal działa Telefon podany stronę wcześniej aktualny. Zaniosłem mu kilka rzeczy do zrobienia (akurat dużo nie było, drobiazgi które musiał sam wymodzić) i wyszło na serio ekstra. Fajny gościu i zna się na tym co robi. Jestem mega zadowolony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Roolek ile placiłes ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi