darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Trochę na temat mojej laluni Pochodzi z połowy 2000r., na liczniku coś około 39 tys. km., krajowa, poprzedni właściciel użytkował ją ponad 3 lata, raczej nie latał na gumie na co wskazuje stan skrzyni co do której nie mam zastrzeżeń. Kilka lat temu któryś z wcześniejszych właścicieli zaliczył szlif na lewą stronę co widać na zdjęciach. Z dodatkowego wyposażenia: amor skrętu Ohlinsa, stalowy oplot, filtr powietrza K&N, crash pady Womet-techa, podwyższona przednia szyba. Kilka zdjęć: http://imageshack.us.../dscf1057c.jpg/ 0 Cytuj
Luki Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 To są fotki już po wypadku?? 0 Cytuj
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Nie, nie. Stan jakiś tydzień po zakupie. 0 Cytuj
Komandosnr1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Hmm... no ładne te zgrobki ładne 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Moto jest mi jakby znane ze zdjęć Kupiłeś pewnie od Ramona, bodajże z okolic Rawy Mazowieckiej? Jeśli tak, to na pewno nie było latane na gumie Ramon dba o swoje sprzęty, a głównie sprawdza ich możliwości w winklach 0 Cytuj
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Moto jest mi jakby znane ze zdjęć Kupiłeś pewnie od Ramona, bodajże z okolic Rawy Mazowieckiej? Jeśli tak, to na pewno nie było latane na gumie Ramon dba o swoje sprzęty, a głównie sprawdza ich możliwości w winklach Tu chyba masz rację Jak się tytułował poprzedni właściciel Yamahy na forach mogę się tylko domyślać po adresie e-mailowym z których pierwszy wyraz to Ramon, ogólnie jesteśmy imiennikami. Tylko okolice nie do końca te, wziąłem ją z okolic Radomska, dokładnie Stobiecko Szlacheckie A że dba o swoje sprzęty to w 100% potwierdzam Edytowane 29 Listopada 2012 przez darqvader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Tylko okolice nie do końca te, wziąłem ją z okolic Radomska To na pewno on Faktycznie, Radomsko Teraz kojarzę bo kiedyś umówiłem się z Ramonem w Łodzi (miał przez jakiś czas GIX'a K4 750) i mówił, że wraca do domu, do Radomska A mnie jakoś się Radomsko z Rawą Mazowiecką kojarzy Z tego co wiem jeszcze R6 I generacji ma i latał nią po Radomiu na torze 0 Cytuj
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Dokładnie tak, tylko Ja wszystkich jego sprzetów nie zapamiętałem, R6 na pewno i Gixxera też Sporo ich było, około 10 już chyba. Ale teraz obecnie niestety jest bez motoru bo przy okazji zakończenia w Bełku pytałem się czy będzie. Ale pewnie się jeszcze spotkamy kiedyś w drodze 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Ramon faktycznie miał już ponad 10 motocykli japońskich R6 jest (na pewno była) rozgrzebana i miał ją robić stricte na tor GIX'a miał krótko, jakoś mu nie podpasował... Miałem nawet go kupić ale ostatecznie były inne priorytety i ktoś inny kupił Z R1 był bardzo zadowolony Ale teraz obecnie niestety jest bez motoru bo przy okazji zakończenia w Bełku pytałem się czy będzie Na pewno Ramon coś tam zakupi i dalej będzie "szorował" Ale pewnie się jeszcze spotkamy kiedyś w drodze To na pewno 0 Cytuj
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Ramon faktycznie miał już ponad 10 motocykli japońskich R6 jest (na pewno była) rozgrzebana i miał ją robić stricte na tor GIX'a miał krótko, jakoś mu nie podpasował... Miałem nawet go kupić ale ostatecznie były inne priorytety i ktoś inny kupił Z R1 był bardzo zadowolony Mówił że R1 to najlepszy z motocykli jaki do tej pory miał Wiele kilometrów ze sobą przejechali W tym nawet o ile Mnie pamięć nie zawodzi była wycieczka do Kłodzka i Czech Dlatego też po oględzinach uznałem że to motocykl od odpowiedniej osoby i druga taka okazja może się nie nadarzyć 0 Cytuj
MrKubek Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Siemka Motorek fajny. Dzisiaj mnie twoi lokalni egzaminatorzy obali na egzaminie 0 Cytuj
Lans Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 R1 fajna maszyna I moja tez byla fajna a przebieg na liczniku miala okolo 35tys i stan skrzyni nie wskazywal o lataniu na gumie Najwazniejsze zeby oleju nie chlala za duzo, bo wtedy bedzie kaplica. U mnie (pod koniec posiadania), na 1000 km brala 1,5l oleju. Szczescie jej takie, ze nie poszla do kolejnego kata. 0 Cytuj
darqvader Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) R1 fajna maszyna I moja tez byla fajna a przebieg na liczniku miala okolo 35tys i stan skrzyni nie wskazywal o lataniu na gumie Najwazniejsze zeby oleju nie chlala za duzo, bo wtedy bedzie kaplica. U mnie (pod koniec posiadania), na 1000 km brala 1,5l oleju. Szczescie jej takie, ze nie poszla do kolejnego kata. Tzn. akurat w mój przebieg no nie ukrywam... nie dowierzam do końca.. 39 tys. km. w 12 lat to trochę przymało. Bynajmniej takie jest moje zdanie. Chyba że ktoś jeździł nią tylko w niedzielę do Kościoła ewentualnie do sklepu po bułki Co do oleju, nawet jak dostała trochę po tyłku to nie zauważyłem żeby brała olej. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez darqvader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi